Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rodičov rozzúrila táto matka: Myslia si, že 5-ročnej dcérke ničí život súťažami krásy
Zdielať na

Rodičov rozzúrila táto matka: Myslia si, že 5-ročnej dcérke ničí život súťažami krásy

Zdroj: Profimedia

Mladá mamička je na svoju dcérku neskutočne pyšná a súťaže jej vraj pomáhajú aj pri učení v škole. Pre hejterov, ktorí im nedajú pokoj, má jasný odkaz!

25-ročná mamička Jade Brogden prihlásila svoju dcérku Laylu-Rose do prvej súťaže krásy iba pred siedmimi mesiacmi a odvtedy má dievčatko už celú zbierku medailí a ocenení. Hoci sa rodina z jej úspechov úprimne teší, mamu trápia ľudia, ktorí ju kritizujú, hoci ju osobne vôbec nepoznajú.

Zaslúžila si takú kritiku?

Odkedy začala byť jej dcérka na detských súťažiach krásy úspešná, denne jej vypisujú ľudia kritické a urážlivé komentáre. Jade však všetkých ubezpečila, že tieto súťaže s tými americkými nemajú nič spoločné.

„Sú to súťaže prirodzenej krásy, takže nesmú mať na sebe mejkap, možno máličko lesku na perách je dovolené. Žiadne falošné opálenie, umelé mihalnice, príčesky či umelé nechty,” cituje mamičku The Sun.

Profimedia

Mamička ďalej vysvetlila, že okrem predvádzania módy deti často absolvujú aj talentové kolo. “Dievčatá nie sú posudzované iba podľa vzhľadu, je to o ich osobnosti, robia s nimi aj rozhovory,” vysvetľuje.

Dievčatko z Mirfieldu má za pár mesiacov už pôsobivú zbierku viac ako 50 medailí, vlečiek a koruniek a jeho mama tvrdí, že v školských povinnostiach ju to nebrzdí, práve naopak. 

Profimedia

"Súťaže zdravým spôsobom podporili jej sebavedomie, zlepšila sa jej komunikácia a vystupovanie a v škole má stále lepšie výsledky,” pochvaľuje si pyšná mama a dodáva, že jej dcérku to veľmi baví a nikdy by ju do súťaženia nenútila.

Čo si o tom myslíte vy? Viete si predstaviť, že by ste do súťaže krásy prihlásili vaše deti?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie