Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z dcéry Zuzany Belohorcovej padnete na zadok: Ako TOTO dokázala za pár mesiacov?
Zdielať na

Z dcéry Zuzany Belohorcovej padnete na zadok: Ako TOTO dokázala za pár mesiacov?

Zdroj: Instagram/Zuzana Belohorcová

Roky žili v slnečnom Miami, no nakoniec zakotvili v Španielsku a postupne si tak museli zvyknúť nielen na nové prostredie, ale aj na nový jazyk.

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (45) sa ešte na jar presťahovala so svojim manželom Vlastom Hájkom a deťmi - Salmou a Neviom do luxusného mezonetu na Tenerife. Bývanie aj prostredie si nevedia vynachváliť, no ako si poradili so španielskym jazykom?

Rodinka sa najskôr odsťahovala do Marbelly, ale ani tam nakoniec nezostali...​

Hovorí sa, že deti sa učia nové jazyky najľahšie a v prípade Zuzaninej dcéry Salmy je to jednoznačne tak. Keď na Instagrame zverejnila video, v ktorom jej dcérka hovorí perfektne po španielsky a doučuje aj mladšieho brata, ľuďom takmer padla sánka.

Kým Zuzana sa priznala, že sa na španielčinu zatiaľ len chystá, jej dcéra urobila iba po pár mesiacoch neuveriteľné pokroky a dokáže sa nielen bez problémov dohovoriť, ale vyzerá to tak, že učiť bude celú rodinu. Pyšná mamina tiež prezradila, že okrem španielčiny si Salma v škole pridala aj Nemčinu.

“I keď viem, že to v tomto cudzom svete vôbec nie je jednoduché, smekám pred všetkými takýmito šikovnými deťmi,” napísala pyšne Zuzana a dodala, že je to ten najlepší základ do života.

WAU, je to veľká šikulka, pozrite sa, ako perfektne jej to ide!

Súvisiace články

Najčítanejšie