Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Matku obviňujú, že upravuje fotky detí: Neveria, že 7-mesačné dvojčatá vyzerajú TAKTO!
Zdielať na

Matku obviňujú, že upravuje fotky detí: Neveria, že 7-mesačné dvojčatá vyzerajú TAKTO!

Zdroj: Profimedia

Kým väčšina dvojčiat sa narodí s nižšou pôrodnou hmotnosťou a trvá im dlhšie, kým priberú a vyrastú, tieto sestričky sú na tom úplne opačne. Niektorí ľudia sú presvedčení, že musia byť staršie!

Keď 22 -ročná mamička Alexis LaRue začala na sociálnej sieti zverejňovať fotografie a videá so svojimi dvojčatami, netušila, že sa stanú virálne. Ľudia zostali šokovaní z veľkosti detí a mnohí mladú mamičku dokonca obvinili, že ich schválne upravuje vo photoshope.

Mám veľké deti, no a čo?

Keď Alexis otehotnela, vážila iba 49 kíl, počas tehotenstva však pribrala až na 82 kilogramov, píše denník Metro.

Keď sa dvojičky Camila a Elena narodili, každá mala vyše 3 kilá, čo je pri dvojčatách skôr výnimočné, keďže sa väčšinou rodia oveľa menšie.

Dievčatá dobre prospievali od začiatku a teraz keď majú sedem mesiacov, majú každá po 9,5 kila, no mamička to nijako neriešila, až keď jej začali húfne vypisovať ľudia a komentovať jej videá s deťmi.

Profimedia

„Veľa ľudí ma obviňuje, že svoje deti prekrmujem a niektorí mi dokonca vypisujú, že ich zámerne upravujem v počítači, aby vyzerali väčšie,“ posťažovala sa mamička.

„Každé dieťa je predsa iné, dávam im normálnu stravu určenú pre ich vek, pomaličky ochutnávajú nové veci, rozhodne ich neprekrmujem!“ obhajuje sa mamička a dodáva, že ani detský lekár nemá žiadne obavy z ich veľkosti, pretože sú zdravé a v poriadku.

@themejiafamily_

♬ original sound - Alexis LaRue

 

Aby mamička dokázala, že svoje dievčatká by ju ani nenapadlo upravovať, v jednom z videí ich dokonca premerala, aby sa mohli všetci presvedčiť, že takto vyzerajú aj v skutočnosti.

Alexis dodala, že mať deti bol jej najväčší životný sen a tak si ich užíva plnými dúškami a hlúpymi komentármi sa nenechá rozhodiť.

Rozkošné sú, čo poviete? Poznáte tiež deti, ktoré boli od malička trochu väčšie ako ostatné?

@themejiafamily_ This was actually really hard to make ? #fyp ♬ Everything I Do It For You - GUN SHOT
@themejiafamily_

♬ original sound - Chunky Chica

Súvisiace články

Najčítanejšie