Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ženy jej nadávajú, že je NAJHORŠIA matka na svete: Viete, čo urobila vlastnej dcére?
Zdielať na

Ženy jej nadávajú, že je NAJHORŠIA matka na svete: Viete, čo urobila vlastnej dcére?

Zdroj: Pixabay.com

Ak doma vychovávate tínedžera, zrejme ste si s ním prešli už kadečím. Svoje o tom vie aj táto matka, ktorá chcela od svojej takmer dospelej dcéry celkom obyčajnú vec...

Vychovať z tínedžera dá niektorým rodičom poriadne zabrať! Už len presvedčiť ich, aby v domácnosti trochu pomáhali býva pre mnohých nadľudský výkon. 

Aká je dcéra porotcu šou Česko Slovensko má talent Jakuba Prachařa?

​To je aj prípad tejto matky, ktorá má doma už takmer 17-ročnú dcéru. Tá popri učňovke začala praxovať a zarábať peniaze, takže sa jej mama rozhodla, že by jej ratolesť mohla týždenne platiť istú čiastku za všetky služby, ktoré doma má. Jej dcéra totiž so žiadnymi domácimi prácami nepomáha a keďže ročne zarobí cez 17 000 eur, mohla by jej platiť. 

Pixabay.com

​"Požiadala som ju, aby mi každý týždeň prespievala sumou 58 eur. Za to bude mať vždy navarené, opraté, teplú vodu, vydvihnem ju vždy, keď bude potrebovať. Odveziem ju a priveziem z a do práce... Keď som jej to navrhla, nesúhlasila a dala mi pocítiť, že som tá najhoršia matka na svete," posťažovala sa anonymne žena. Navyše svoju dcéru požiadala, aby si začala platiť účet za telefón, no ani s tým u nej nepochodila a od svojej ratolesti nevidela ešte ani cent. Kým mnohé matky jej dali za pravdu, že od dcéry pýta nejaké peniaze za to, že u nich býva, iné ju odsúdili, že je hrozná matka. Čo si myslíte vy?

Iva Gogála ste mohli vidieť aj v seriáli Nemocnica. Vedeli ste, čo všetko robia jeho deti?

Súvisiace články

Najčítanejšie