Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nikto im neverí, že je to ich vnučka: Takto vyzerajú najmladší starí rodičia v Británii
Zdielať na

Nikto im neverí, že je to ich vnučka: Takto vyzerajú najmladší starí rodičia v Británii

Zdroj: Profimedia

Sú vo veku, kedy sa mnohí len rozhodnú pre založenie rodiny, no oni už stihli nielen vlastné deti, ale dokonca aj prvé vnúča. Viete si to predstaviť?

Angličanka Jenni Medlam sa stala babičkou už ako 33 ročná, jej manžel Richard mal iba o rok viac a sú tak najmladšími starými rodičmi minimálne v celej Veľkej Británii.

Jenni sa stala matkou v 17 rokoch, jej dcéra Charmeine zistila, že je tehotná, keď mala len 16, píše denník Metro. "Vedela som, že to pre ňu nie je ľahké. Povedala som jej, že je to jej telo a jej rozhodnutie, takže ju vo všetkom podporím," povedala Jenni, ktorá naopak žiadnu podporu vo svojich rodičoch nemala.

Keď sa malá Isla narodila, zostali bývať všetci pod jednou strechou, vrátane ďalších detí mladej babičky, ktoré majú iba 13 a 10 rokov. 

Profimedia

Pri varovaní a kočíkovaní malej vnučky, ich absolútne všetci považujú za rodičov dievčatka a keď zistia pravdu, sú v absolútnom šoku. Starí rodičia si už na prekvapené výrazy zvykli a najdôležitejšie pre nich je, že sú všetci zdraví.

Mladá babička Jenni teraz pomáha dcére nielen s bábätkom, ale aj v plánovaní a budovaní budúcnosti. Trvá totiž na tom, že mať dieťa neznamená koniec života, ani úspechov v zamestnaní.

"Charmaine videla, že chodím do práce a mám sa dobre, keď som ju vychovávala, takže vie, že to je možné," hovorí Jenni, ktorá vlastní upratovaciu firmu a svoju dcéru plne podporuje aj pri štúdiu na vysokej škole, po ktorom túži.

No povedzte, napadlo by vám, že títo dvaja sú už starými rodičmi?

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie