Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vedeli ste vôbec, že je tehotná? Jojkárska hviezdička porodila svoje druhé bábätko!
Zdielať na

Vedeli ste vôbec, že je tehotná? Jojkárska hviezdička porodila svoje druhé bábätko!

Zdroj: archív S.B.

Je z nej dvojnásobná mama! Hviezda zoznamovej šou Take Me Out Simona Butinová sa teší z ďalšieho synčeka. Ako prebiehal pôrod?

Svojím extravagantným vzhľadom pútala vo viacerých šou televízie JOJ pozornosť. Jej štíhla postavička, veľké pery a prsia sa jednoducho nedali prehliadnuť. 

Ak si chcete nakúpiť v šou Nákupné maniačky, prihláste sa do tejto jedinečnej šou. Viac info nájdete TU!

​Potom však televízne projekty hodila za hlavu a založila si rodinu. Simonke sa pred pár rokmi narodil prvorodený syn Max, ku ktorému len pred pár dňami pribudol ďalší chlapček! Majky meria 51 centimetrov a váži 3600 gramov! Ako čerstvá mamička prežívala svoj druhý pôrod? "Noooo, tento bol už lepší. Všetko išlo bez komplikácií a malý teda malý nie je, vážil skoro 4 kilá. Nemusel ísť do inkubátora, mne nemuseli dať transfúziu a rana sa zatiaľ pekne hojí. Ale v momentoch pôrodu som si od bolesti poplakala, ale potom som aj zabudla na bolesť, keď mi malého doniesli," priznala po cisárskom reze. 

Instagram/butinovasimona

​Najhoršie na tom je, že pre pandémiu ju nemôžu navštevovať partner a rodina. "Celé je to zase horšie vzhľadom na covid situáciu, že sú zakázané návštevy a mamičkám to musí ísť na psychiku... Oteckov ani rodinných príslušníkov do pôrodnice vôbec nepúšťajú," dodala smutne Simonka, ktorú by už začiatkom týždňa mali pustiť domov. K prírastku jej gratulujeme!

archív S.B.

Súvisiace články

Najčítanejšie