Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako dosiahnuť, aby deti zjedli celú večeru? Kreatívny TRIK tejto mamy je hitom internetu!
Zdielať na

Ako dosiahnuť, aby deti zjedli celú večeru? Kreatívny TRIK tejto mamy je hitom internetu!

Zdroj: unsplash.com/becca-tapert

Takmer všetci rodičia to poznajú. Vymyslieť a navariť jedlo pre celú rodinu tak, aby sa všetci dobre najedli, vrátane tých najmenších a vyberavých, je často nadľudský výkon.

Istá mamina Sophie z Essexu zvernila na TikToku video, v ktorom ukazuje ako dosiahla, aby jej prieberčivý syn zjedol úplne celú večeru. Rodičov jej kreatívny nápad veľmi zaujal a odmenili ju tisíckami lajkov a pochvalných komentov.

Top servírovací trik

Jedlo, ktoré mamina svojmu synovi prichystala pozostávalo z mini morčacích rezníkov v tvare dinosaurov, zemiakovej kaše, hrášku a fazule v paradajkovej omáčke. Neboli to však jednotlivé ingrediencie, ktoré urobili toto jedlo špeciálnym, ale bol to práve spôsob, akým ho Sophie naservírovala a podávala, píše denník The Sun.

Mamina vytvorila z jedla filmovú scénu, kde sa z kaše stala sopka a vybuchovala z nej horúca fazuľová láva. Celú situáciu samozrejme pozorovali prekvapené dinosaury. Aby bol efekt úplne dokonalý, Sophie k videu pustila soundtrack z Jurského parku.

Ako už bolo spomenuté, jej syn si scénku najskôr s obdivom pozrel a potom zjedol všetko do bodky!

Toto video si pozrelo už viac ako 1,2 milióna ľudí a aj mnohí dospeláci sa priznali, že by si na tomto jedle okamžite pochutnali tiež. Iba zopár z nich malo maličkú pripomienku, a to že hrášok by určite nepodávali dokopy s fazuľou.

Perfektný nápad, čo poviete? Odporúčame pozrieť si video aj so zvukom!

@sophier97x if only I spent this much effort with my own dinner ?? #foryou #fyp #mum #jarassicpark #dinosaurs #roarsomes #turkeydinosaurs ♬ Jurassic Park Theme - Voidoid

Súvisiace články

Najčítanejšie