Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Počas videohovoru si zabudla vypnúť zvuk, počuli TO všetci: Pozrite sa, čo vyviedla jej dcérka
Zdielať na

Počas videohovoru si zabudla vypnúť zvuk, počuli TO všetci: Pozrite sa, čo vyviedla jej dcérka

Zdroj: TikTok/AbbieHerbert

Počas covidového obdobia mnohí ľudia pracovali z domu a často museli absolvovať rôzne pracovné stretnutia online. Stal sa aj vám podobný trapas počas zoomu?

Rodičia boli online kvôli práci, deti zase kvôli škole a tak si aj pani učiteľky nechtiac vypočuli niečo zo súkromia rodičov, niektorí zabudli, že je zapnutá kamera a pobehovali po byte v trenírkach a podobne. Svoju vtipnú príhodu s videohovorom má aj táto influencerka, ktorej video sa stalo okamžite virálne.

https://www.youtube.com/watch?v=86jEQ1Mc1aMkk

Ups, naozaj TO všetci počuli?

Americká influencerka Abbie Herbert zverejnila snáď jedno z najzábavnejších zoom trapasov, aké sme doteraz videli.

Na TikToku zverejnila video, v ktorom nakrúcala seba a dcérku počas pracovného stretnutia online. “Mali sme vypnutú kameru a bola som v tom, že mám vypnutý aj zvuk, nahrávala som nás na mobil, lebo malá bola taká rozkošná,” spomína mamička, ktorá až po trapase zistila, že zvuk nebol stlmený.

Pri tom, ako Abbie počúvala dôležité pracovné informácie, držala dcérku na kolenách, keď zrazu “vystrelila” poriadne hlasný prd. “Bolo to to, čo si myslím?” spýtal sa jeden z účastníkov, keď Abbie pochopila, že to počuli úplne všetci!

Video na internete pobavilo už niekoľko miliónov ľudí, ktorí začali pridávať svoje trapasy, ktoré sa im stali počas videohovorov.

Máte podobnú vtipnú príhodu? Napíšte nám!

@abbieherbert_

I can’t believe this… ??? ##fail ##fyp ##comedy ##baby ##zoom ##surprise ##reaction ##react ##babiesoftiktok ##babytiktok ##parents ##mom ##momsoftiktok ##momlife ##viral ##4u ##AEJeansHaveFun

♬ original sound - AbbieHerbert

Súvisiace články

Najčítanejšie