Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Starú Ikea kuchynku prerobila na darček snov pre dcérku: WAU, vyzerá perfektne!
Zdielať na

Starú Ikea kuchynku prerobila na darček snov pre dcérku: WAU, vyzerá perfektne!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Táto šikovná mamina túžila po krásnom a originálnom darčeku pre svoju malú dcérku a podarilo sa jej niečo naozaj jedinečné! Čo poviete na ten nápad?

Mamička Jackie (30) chcela pre svoju dcérku Aryu multifunkčnú kuchynku v štýle montessori, kde by sa nielen zahrala, ale naučila aj rôzne praktické zručnosti. Pozrite sa, ako geniálne sa jej to podarilo!

Základom sa stala známa drevená Ikea kuchynka pre deti, ktorú mamička kúpila z druhej ruky. Tú skombinovala s prvkami z inej starej súpravy tak, aby tam jej dcérka mala dostatok priestoru a možností. V kuchynke dokonca spravila systém, aby tam mala aj vodu a naučila sa, že je dôležité vždy si umývať ruky, opisuje Daily Star.

"Natreli sme to na ružovo, pridali sme ratan na rúru a mikrovlnku, tiež sme primontovali malé vodné čerpadlo, dávkovač mydla a tečúcu vodu," hovorí mamička a dodáva, že na obklad využili zvyšné staré mramorové dlaždice.

Krásna práca a úžasný darček pre malú kuchárku, čo poviete?

@jaevader

Ikea Duktig Montessori kitchen hack with fridge and running water ##upcycle ##fy ##fypage ##hacks ##ikeahack ##montessori ##momhack ##functionalkitchen ##hack

♬ original sound - Jackie Suniga

Súvisiace články

Najčítanejšie