Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Shakira ukázala synov, ktorých má so slávnym futbalistom: TOTO majú jednoznačne po mame
Zdielať na

Shakira ukázala synov, ktorých má so slávnym futbalistom: TOTO majú jednoznačne po mame

Zdroj: Profimedia

Kolumbijská popová diva dosiahla v speváckej kariére naozaj veľa, no najväčším úspechom jej života sú jej rozkošné deti. Pozrite sa, čo zdedili po slávnej mamine!

Speváčka Shakira (44) má dvoch synov, Milana a Sashu, s futbalistom Gerardom Piqué, ktorý je od nej mladší o desať rokov. Hoci rodinka spolu žije už dlhú dobu, zatiaľ sa nezosobášili.

Shakira a Gerard Pique začali spolu randiť už v roku 2011. Po dvoch rokoch vzťahu sa im narodil syn Milan a v roku 2015 druhý syn, ktorému dali meno Sasha.

 

Dvojica si svoje súkromie veľmi stráži a tak v podstate nikto nevie, či sú títo dvaja naozaj stále iba partneri a či sa vôbec plánujú vziať. Rovnako si strážia aj súkromie svojich detí a zverejňovanie ich fotografií je tiež veľkou vzácnosťou, preto sa mnohí fanúšikovia potešili, že sa Shakira po dlhej dobe pochválila aj ich tváričkami, píše magazín People.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Shakira okrem fotografie so synmi zverejnila aj video, na ktorom je jasné, že oboch synov známeho páru to ťahá viac k hudbe a tancu, ako ku futbalu. Ktovie, ako to znáša ich slávny tatino, pre ktorého je futbal číslo jedna! 

Možno raz budú so svojou krásnom maminou aj vystupovať na jednom pódiu, necháme sa prekvapiť!

@shakira

'In Da Getto' with my new dancers! @jbalvin

♬ original sound - Shakira

Súvisiace články

Najčítanejšie