Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Beňová ukázala novú vychytávku svojej dcéry: Matky sú z nej zhrozené!
Zdielať na

Beňová ukázala novú vychytávku svojej dcéry: Matky sú z nej zhrozené!

Zdroj: Instagram/MB

Niektoré matky na ne nedajú dopustiť, iné ich zatracujú. Monika Beňová sa rozhodla, že ju svojej dcérke dopraje a vyslúžila si kritiku iných žien. Prečo?

Známa politička si naplno užíva svoju dcérku Leu, ktorej venuje všetok voľný čas. Svojej jedinej dcérke dopraje rôzne vychytávky, ktoré sú na trhu.

​Jednou z nich je aj klasické chodítko, ktoré bolo populárne najmä počas socializmu. Kým pred rokmi bolo súčasťou takmer každej domácnosti, neskôr ho niektorí odborníci označili za nezdravé a nevhodné pre dieťa. Napriek tomu sa nájdu mamy, ktoré ho svojim deťom z času na čas túto zábavku doprajú. Jednou z nich je aj Monika. "Leočka si po mesiaci povedala, že vezme chodulik na milosť a dnes v ňom začala trajdať po obývačke. Môj starší syn mal ešte takého toho “pavúka” chodúlik pred 33 rokmi a miloval ho tiež. Niektoré mamičky chodúliky nepoužívajú pre deti. Ja áno. Je to každého osobné rozhodnutie. Leinke sa to veľmi páči, tak nech si užije zábavku," vysvetlila Beňová. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Netrvalo dlho a práve pre chodítko sa na ňu od jej fanúšikov začala valiť kritika. Matky ju zasypali komentármi, že sú nezdravé a že ju zbytočne brzdia v tom, aby sama začala chodiť. Akú máte skúsenosť vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie