Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Peštová zobrala na prehliadku najmladšieho syna: Podobá sa na otca Paľa Haberu?
Zdielať na

Peštová zobrala na prehliadku najmladšieho syna: Podobá sa na otca Paľa Haberu?

Zdroj: Profimedia

Pri pohľade na stále krásnu Danielu Peštovú, by snáď nikto netipoval, že má už po päťdesiatke a je mamou troch detí. Pozrite sa, ako vyzerá jej najmladší potomok!

Na karlovarskom filmovom festivale doslova žiarila po boku svojho partnera Paľa Haberu, na finále Schwarzkopf Elite Model Look ju sprevádzal najstarší syn Yannick a do tretice jej robil spoločnosť najmladší syn Paul Henry (12) na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Mnohým neuniklo, že sa stále viac ponáša na svojho slávneho otca, všimli ste si to aj vy?

Ako to robí, že vyzerá stále tak úžasne? Toto pred časom prezradila Daniela Peštová!

Ani jeden zo slávnych rodičov svoje ratolesti veľmi do spoločnosti neťahajú a na sociálnych sieťach ich ukazujú len výnimočne, väčšinou pri oslavách narodenín.

Prečo Daniela urobila výnimku a najmladšieho syna zobrala na módnu prehliadku? „Nebol to jeho nápad, pretože tento svet ešte nesleduje. Len som sa ho spýtala, či by išiel so mnou a išiel. Tak som rada,“ prezradila Daniela pre český magazín super.cz.

Daniela je stále vyhľadávanou modelkou a často pózuje pred fotografmi, no pri prehliadkach je radšej medzi divákmi.  

Profimedia

"Vždy som rada, keď na tom móle nemusím byť ja," usmieva sa Daniela, ktorá si zjavne užila nielen prehliadku, ale aj svojho najmladšieho syna, o ktorom na sociálnej sieti prezradila, že je najväčším zabávačom v rodine.

Vidíte v ňom podobu na otca alebo bude viac po mame?

Profimedia

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

Súvisiace články

Najčítanejšie