Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
26-ročný muž je uväznený v tele bábätka: Meria len 58 centimetrov a takto vyzerá!
Zdielať na

26-ročný muž je uväznený v tele bábätka: Meria len 58 centimetrov a takto vyzerá!

Zdroj: youtube.com/truly

Rodičia malého chlapca sa tešili, keď sa dozvedeli, že sa ich rodina rozrastie. Vtedy ešte netušili, že o ich synovi budú písať svetové médiá…

Keď sa Manpreet narodil nič nenasvedčovali tomu, že bude iní ako ostatné deti. Keď však dovŕšil prvý rok, prestal rásť a vôbec nezačal ani rozprávať. Rodičia ho zobrali k lekárovi, ale ten u neho nič nezistil a tvrdil im, že určite začne opäť rásť. To sa však nestalo. 

Dnes má Manpreet 26 rokov, meria 58 centimetrov a je uväznený v tele bábätka! Je úplne nesamostatný a vyžaduje 24-hodinovú starostlivosť. Najhoršie na tom je, že lekári nikdy poriadne nezistili, čo mu vlastne je. Predpokladajú, že jeho telo neprodukuje istý hormón, a preto sa jeho rast zastavil. Údajne na svete existuje asi len 300 ľudí, ktorí trpia podobným vrodenými ochorením. Napriek vážnej diagnóze sa Manpreet teší zo života a je spokojné dieťa. Svoj stav si neuvedomuje, keďže sa ani mentálne nevyvinul. Navyše v rodnej dedine je veľmi populárny a mnohí si myslia, že je stelesnením jedného z bohov.

Súvisiace články

Najčítanejšie