Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ona naozaj rodila? Dcéra Ivany Christovej ukázala v plavkách dokonalé telo
Zdielať na

Ona naozaj rodila? Dcéra Ivany Christovej ukázala v plavkách dokonalé telo

Zdroj: Instagram/danielachristova

Iba pred pól rokom priviedla na svet rozkošnú dcérku Zoju, no na jej postave to nezanechalo jedinú stopu, dokonca vyzerá ešte pôvabnejšie, ako predtým. Len sa na ňu pozrite!

Jediná dcéra bývalej missky Ivany Christovej (51) Daniela (28), vyzerá aj po pôrode dcéry Zoji tak fantasticky, že by mohla okamžite vykročiť na prehliadkové mólo.

Ani Jasmina Alagič by sa vo svete modelingu rozhodne nestratila! Už od stredy ju môžete vidieť na JOJke v úlohe moderátorky populárnej šou Česko Slovensko má talent!

Bude z nej nakoniec modelka?

Daniela Zajíček Christová je nádherná žena s výnimočným zjavom. Krásu zdedila tak po svojej mame, ako aj po otcovi, ktorý je Francúz s vietnamskými koreňmi.

Čerstvá mamička by sa pokojne mohla živiť modelingom aj teraz, no túto profesiu vylúčila ešte dávno predtým, ako sa stala mamou.

“Na modelku som príliš malá a už aj stará,” povedala v minulosti pre český Blesk exotická kráska, ktorá sa nakoniec začala živiť podnikaním v kozmetickom odvetví a momentálne ju naplno zamestnáva malá dcérka.

Je vidieť, že Daniela je po boku manžela a dcérky veľmi šťastná a na každej fotografii doslova žiari. Keď sa však iba pár mesiacov po pôrode ukázala v plavkách, mnohým padla sánka.

Klobúk dole, je z nej prekrásna mamina!

Súvisiace články

Najčítanejšie