Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Na dlhovlasú krásku zabudnite! 13-ročná dcéra Jennifer Lopez šokovala novým imidžom
Zdielať na

Na dlhovlasú krásku zabudnite! 13-ročná dcéra Jennifer Lopez šokovala novým imidžom

Zdroj: Profimedia

Keby ste porovnali fotografie JLo z tínedžerských čias, okamžite by ste si všimli, že dcérka Emme je jej dokonalá kópia. Najnovšie to však vyzerá, že si mladá dáma našla nový štýl, jej aktuálny vzhľad vás prekvapí!

Speváčka a herečka Jennifer Lopez (52) si užíva staronovú lásku a trávi všetok voľný čas nielen s Benom Affleckom, ale aj s jeho deťmi. Dve dcéry majú takmer v rovnakom veku a vyzerá to tak, že sa z nich stali výborné priateľky.

Dvojičky JLo Maximilian David a Emme Maribel Muñiz majú už 13 rokov a rozhodne to už nie sú malí drobci, ale dospievajúci tínedžeri.

„Boh mi dal najväčšie požehnanie v mojom živote. Poslal mi krásne dvojičky, moje deti, moju lásku a život v dvoch ľudských bytostiach…” vyznala sa v jednom zo svojich postov krásna Jennifer, ktorá s nimi trávi väčšinu voľného času.

Latino diva nezverejňuje fotografie svojich detí často, no nedávno sa podarilo paparazzom načapať slávnu mamu s dcérou, ako sa vybrali na spoločný obed. Fanúšikom neuniklo, že jej dcéra má úplne nový imidž.

Profimedia

Dlhé kučeravé vlasy si nechala poriadne skrátiť a zafarbila si ich na modro a oblečená chodí v retro kúskoch v štýle 90-tych rokov, podobne ako aj Benova dcéra Seraphina Rose.

Je jasné, že mladá dáma sa tak trochu hľadá a možno sa aj túži od slávnej mamy odlíšiť. Nuž, v tomto prípade sa jej to podarilo dokonalo, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie