Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slovenka sa zdôverila, že kojí svojho 5-ročného syna a preto nepracuje: Matky sa do nej pustili!
Zdielať na

Slovenka sa zdôverila, že kojí svojho 5-ročného syna a preto nepracuje: Matky sa do nej pustili!

Zdroj: Pixabay.com

Ako dlho by mala matka kojiť svoje dieťa? Na túto otázku má asi každá iný názor a niektoré ženy sa pri tejto téme vedia veľmi ľahko pohádať.

Niektoré matky urobia všetko pre to, aby svoje dieťa kojili čo najdlhšie. Iné sa naopak nestresujú a svoje ratolesti koja, kým majú mlieko a vôbec to nesilia. Veľmi populárnou témou je aj vek dieťaťa, kedy ho prestať kojiť...

Ako si hviezda seriálu Nemocnica Nela Pocisková spomína na svoj dramatický pôrod?

​So svojím príbehom sa vo facebookovej skupine Priznania žien zdôverila matka, ktorá stále kojí svojho 5-ročného syna. "Mám 5-ročné dieťa, ešte je škôlkar, budúci rok ide do školy a stále ho kojím, cca 5x denne – niekedy aj viac, keď sa napr. zobudí v noci, na kojenie alebo občas sa stane, že musím "odbehnúť" do škôlky," priznala sa anonymne žena. Kvôli kojeniu nechodí ani do práce, pretože chce byť svojmu dieťaťu vždy na blízku, keď ho bude potrebovať. To sa však nepáči jej manželovi. "Núti ma ísť do práce, lebo potrebujeme peniaze. Čo on zarobí, tak to nám ledva vystačí na mesiac. Nechápe, že mne je syn prednejší ako peniaze a zárobky. Povedala som mu, že nech si nájde buď ďalšiu prácu alebo lepšie platenú, lebo ja svoje dieťa neodstavím. Prosím vás, čo by ste robili na mojom mieste?" pýta sa nešťastná matka iných žien. Tie na nej nenechali nitku suchú a poradili jej, aby s kojením okamžite prestala a dala sa radšej vyšetriť, či to má v hlave v poriadku. Čo by ste jej poradili vy?

Petra Batthyany je slobodná mamička a svoju dcérku vychováva sama, no nič by na tom nemenila...

Súvisiace články

Najčítanejšie