Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ich milovaný syn im ako 4-ročný povedal, že chce byť dievča: Pozrite sa, čo s ním rodičia urobili
Zdielať na

Ich milovaný syn im ako 4-ročný povedal, že chce byť dievča: Pozrite sa, čo s ním rodičia urobili

Zdroj: facebook/julie.mytton

Ako by ste zareagovali, ak by vaše dieťa od mala tvrdilo, že sa narodilo v zlom tele? Presne s takýmto problém sa museli popasovať rodičia Eastona.

Julie a Daniel spolu vychovávali syna, no veľmi si želali ďalšie dieťatko. Keď Julie ostala tehotná, obaja sa veľmi tešili. Celé tehotenstvo mala bez problémov a manželom sa narodil zdravý chlapec, ktorému dali meno Easton. 

Plánuje hudobník Martin Valihora ďalšie deti? Jeho odpoveď vás prekvapí!

​Ako chlapček rástol, obaja si všimli, že je úplne iný, ako jeho starší brat. Rád sa hrával s mejkapom a prezliekal sa do ženských šiat. Keď mal štyri roky, svojim rodičom povedal: “Chcem byť dievča. Urobte zo mňa dievča.” Rodičia začali tušiť, že nepôjde o detský rozmar. Poradili sa preto s odbojníkmi a rozhodli sa, že svojho syna budú vychovávať tak, ako to cíti on. Doprajú mu, aby sa obliekal a správal ako dievča. Dokonca si vybral aj meno a volá sa Ella. 

Julie priznala, že zo začiatku dúfali, že pôjde o prechodné obdobie, no časom zistili, že to tak nebude. Ako sa Ella vyjadrovala a veci, ktoré ju bavili, boli typické pre dievča. Chvíľu im trvalo, kým si zvykli na to, že ich chlapec sa cíti ako dievča, ale dnes sú s tým zmierení. Dokonca aj svojim najbližším oznámili, že doma vychovávajú dcéru a nie syna. Hoci mnohí s ich rozhodnutím nesúhlasia a radili im, aby na Ellu tlačili a vychovávali ju ako syna, oni to odmietli. “Odborníci nám povedali, že v tomto svoje rozhodnutie a vnímanie pohlavia nezmení a najlepšie, čo môžeme urobiť je, aby sme ju vychovali ako dievča,” vyjadrila sa pre Mirror.co.uk Julie. 

Dcéra Dominiky Morávkovej má doma ozajstnú pomocníčku! Čo dokáže jej 5-ročná dcérka?

Odborníci im dokonca poradili, aby s tranzíciou, teda premenou na dievča, začali čo najskôr, pretože práve to by bolo pre jej duševné zdravie to najlepšie. Odvtedy rodičia Elle dovolili, aby si obliekala to, v čom sa dobre cíti a dievčatko je veľmi spokojné a šťastné. Čo by ste ako rodič urobili vy, ak by ste sa ocitli na mieste Julie a Daniela?

Súvisiace články

Najčítanejšie