Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ukázala, ako vyzerá jej byt pri troch malých deťoch a... Z reakcií matiek zostala v šoku!
Zdielať na

Ukázala, ako vyzerá jej byt pri troch malých deťoch a... Z reakcií matiek zostala v šoku!

Zdroj: TikTok/amyjackson9213

Udržiavať domácnosť tip top upratanú popri malých deťoch je takmer nemožné a dobre to poznajú mnohí rodičia, pre niektorých dokonalý poriadok jednoducho nie je prvoradý. Tento príspevok však ľudí rozdelil na dva tábory.

Trojnásobná mama z amerického Ohia, Amy Jackson, má doma tri krásne malé dievčatá a s fanúšikmi sa na sociálnej sieti pravidelne delí o svoj často chaotický život v domácnosti.

Ktovie, či to občas podobne vyzerá aj v tejto prominentnej rodine...

Som dobrá mama, aj keď nemáme vždy poriadok!

Jej cieľom bolo úprimne priznať a ukázať, že mamy to majú naozaj náročné a je úplne v poriadku, ak nestíhajú všetko. V jej príspevkoch tak môžete vidieť kopy špinavého riadu aj bielizne, nevynesené odpadky či hračky porozhadzované v každom kúte domu.

Mnohí rodičia a najmä mamy sa nad videami pousmiali, pretože minimálne počas náročnejších dní, keď majú aj iné povinnosti, to u nich vyzerá podobne. Napriek tomu sa našli matky, ktoré Amy začali vypisovať škaredé a urážlivé príspevky a dokonca si myslia, že ak to nezvláda, asi nie je dobrá mama a možno vôbec nemala mať deti!

@amyjackson9213

Sharing again because it’s important! ##momsoftiktok ##normalizethemess ##anxiety ##mentalhealth ##messyhouse ##fyp words by @briannadguzman96777

♬ ur not defined as a mom by how clean your house is - Amyjackson9213

Amy však poukázala na to, že stav jej domácnosti nehovorí nič o tom, akým typom mamy je, a v skutočnosti chaotický domov často znamená, že uprednostňuje svoju rodinu pred dokonalým poriadkom.

"Keď sa dostanem do depresie alebo mám jednoducho veľmi zlý deň, nechám všetko tak. Neupratujem, nevarím, každý si zje niečo zo zásob,“ priznala trojnásobná mamička, ktorú si mnoho ďalších rodičov zastalo.

„Ak sú naše deti spokojné, šťastné a v bezpečí, potom je to všetko v poriadku. Zostaň taká, aká si!“ povzbudila ju jedna z komentujúcich. Ďalšie ju ubezpečili, že keď budú dievčatá staršie a budú už vedieť viac pomáhať, pôjde jej to lepšie, treba len vydržať!

Čo na to hovoríte vy? Tiež zastávate názor „bordel v byte, šťastné díte?“

@amyjackson9213

Your worth as a mother (or person) isn’t defined by the cleanliness of your home. ##momsoftiktok ##messyhouse ##messytiktok ##messy ##fyp ##foryou ##chores

♬ Night Trouble - Petit Biscuit

Súvisiace články

Najčítanejšie