Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Chcela ju uchrániť od pozornosti médií, nepodarilo sa: Takto vyzerá dcérka Cameron Diaz
Zdielať na

Chcela ju uchrániť od pozornosti médií, nepodarilo sa: Takto vyzerá dcérka Cameron Diaz

Zdroj: Instagram/Cameron Diaz

Utajila jej narodenie aj spôsob, akým sa k nej dostala a mala v pláne uchrániť aj jej tváričku, čo sa jej podarilo, ale len na chvíľu.

Cameron Diaz si naplno užíva svoju vytúženú dcérku, ktorej dali s manželom, gitaristom kapely Good Charlotte, Benjim Maddenom, netradičné meno Raddix Madden.

Keďže niekdajšia herecká hviezda si už niekoľko rokov vychutnáva “filmový dôchodok,” stráži si svoje súkromie a vyhýba sa veľkým spoločenským akciám. Fanúšikovia a paparazzi sú však na jej život stále zvedaví a bola to len otázka času, kedy sa im podarí malú dcérku odfotiť.

Cameron dlho po deťoch a rodine netúžila, no všetko sa zmenilo, keď stretla svojho súčasného manžela, s ktorým sa o dieťa roky snažili, nevyšlo to ani s hormonálnou liečbou ani s umelým oplodnením. Keď zrazu na Instagrame zverejnila informáciu o tom, že sa stali rodičmi, všetci zostali šokovaní. Dievčatko im pravdepodobne vynosila náhradná matka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa E! News (@enews)

"Cítime nekonečnú potrebu ochraňovať našu dcérku, preto nebude zverejňovať žiadne jej fotky ani informácie o nej. Môžeme vám však prezradiť, že je veľmi zlatá," napísala vtedy na Instagram Cameron. 

Raddix má už 1,5 roka a tak je jasné, že ju nemôžu schovávať doma alebo v kočíku. Paparazzom sa podarilo Cameron odfotografovať, keď sa s dcérkou vybrala na kurz plávania, napísal denník foxnews.com. Rozkošné dievčatko, však? 

Profimedia

​Bývalá modelka a dnes už aj bývalá herečka priznala, že jej natáčanie vôbec nechýba a v súčasnosti ju maximálne napĺňa úlohy mamy, ktorú si užíva plnými dúškami. V jednom z rozhovorov dokonca priznala, že zostať s dcérkou doma je pre ňu skutočným nebom.

Cameron sa okrem starostlivosti o dcérku venuje aj vlastnej značke „wellness vína,“ bez umelých prísad a chemikálií, ktorú pravidelne propaguje na Instagrame. Hoci je momentálne maximálne šťastná, nevylúčila, že v budúcnosti sa k herectvu ešte vráti. Tešíme sa na ňu! 

Profimedia

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Diaz (@camerondiaz)

Súvisiace články

Najčítanejšie