Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Keď kontrolovala izbu dospievajúceho syna, takmer odpadla: Otrasné, čo našla za jeho posteľou!
Zdielať na

Keď kontrolovala izbu dospievajúceho syna, takmer odpadla: Otrasné, čo našla za jeho posteľou!

Zdroj: TikTok/amandanighbertrd

Ak máte doma tínedžera, veľmi dobre viete, že dosiahnuť, aby si po sebe upratal minimálne svoju izbu, je takmer nemožné. Svoje vie o tom aj táto mama, ktorá zostala zo synovho neporiadku úplne zhrozená.

Pri malých deťoch si jednoducho treba zvyknúť na to, že doma nikdy nebudete mať tip top poriadok. Žiaľ, často sa to ani s pribúdajúcim vekom nezlepší a pri puberťákoch sa treba pripraviť aj na takéto „prekvapenia.“ Kto z vás to pozná?

Ktovie, ako upratovanie funguje v tejto početnej prominentnej rodinke...

Video, ktoré na TikToku zverejnila americká mamička Amanda Nighbert videlo už neuveriteľných 17-miliónov ľudí.

„Kedy ste naposledy upratovali pod posteľou svojho tínedžera?“ Pýta sa v popisku videa, pri ktorom vidieť jej zdesenie, keď sa pozrie za posteľ svojho dospievajúceho syna.

Jeho izba aj posteľ vyzerala na prvý pohľad uprataná, no keď sa pozrela za ňu, neverila vlastným očiam. Po celom boku postele bolo obrovské množstvo neporiadku, nahádzal tam najmä plechovky a plastové fľaše od nápojov, obaly od čipsov a sladkostí a kopec iných odpadkov.

TikTok/amandanighbertrd

Video komentovalo obrovské množstvo rodičov, kým mnohí boli zdesení, ďalší sa priznali, že musia takto naháňať a kontrolovať svojich tínedžerov bežne, inak by to v ich izbách vyzeralo ako na smetisku.

Čo na to hovoríte vy? Máte to so svojimi tínedžermi rovnako?

@amandanighbertrd

When is the last time you cleaned under your teenagers bed?!! ##boys ##teenagers

♬ Oh No - Kreepa

Súvisiace články

Najčítanejšie