Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Z tehotnej Twiinsky bude slobodná mamička: Šokujúca reakcia Sloveniek
Zdielať na

Z tehotnej Twiinsky bude slobodná mamička: Šokujúca reakcia Sloveniek

Zdroj: Instagram/veronikatwiins

Tehotenstvo Veroniky Nízlovej mnohých prekvapilo najmä preto, lebo od rozvodu s exmanželom sa po jej boku žiadny oficiálny partner neobjavil. Kráska teraz prehovorila o otcovi dieťaťa.

Boli to práve jej fotky z dovolenky, ktoré vyvolali prvé špekulácie o tom, že by sexy speváčka mohla byť v tom. Po tom, čo ju mnohí začali bombardovať s otázkami, nakoniec priznala pravdu. Veronika je v 21. týždni tehotenstva a v novembri by sa jej malo narodiť prvé dieťatko. 

“Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať lásočka moja milovaná,” zverila sa na Instagrame bruneta. Keď sa mnohí jej fanúšikovia z prvotného šoku otriasli, začali sa pýtať, kto by mohol byť otcom dieťaťa. Veronika po svojom boku nemá oficiálneho partnera. Sama nakoniec priznala, že bude slobodná mamička, keďže s otcom dieťaťa pár netvoria. “Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,” nechala sa počuť Veronika. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Zdá sa, že Veronika svoje prvé dieťatko bude vychovávať sama, no pomoc rozhodne bude mať! Rodičia a sestra Daniela jej ochotne podajú pomocnú ruku. Veronika nie je prvá celebrita, ktorá bude svoje dieťa vychovávať bez partnera. Byť single mamou nie je najjednoduchšie, no rozhodne nie nemožné. V tom sa zhodli mnohé jej fanúšičky, ktoré jej na sociálnych sieťach vyjadrili podporu! Stovky žien jej dodali silu a povzbudili ju, že aj sama všetko zvládne. Súhlasíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Súvisiace články

Najčítanejšie