Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dcéru nechala na víkend u babky, neverila vlastným očiam, keď ju vyzdvihla: TO ako mohla?
Zdielať na

Dcéru nechala na víkend u babky, neverila vlastným očiam, keď ju vyzdvihla: TO ako mohla?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Je normálne, že starí rodičia majú iné názory na výchovu ako my, no nemali by svojim vnúčatám vnucovať niečo, s čím vás vopred neoboznámia. Táto žena sa zo šoku, ktorý jej spôsobila vlastná matka, nevie spamätať.

Istá žena sa na sociálnej sieti posťažovala na svoju vlastnú matku, ktorej zverila na celý víkend svoju 11-ročnú dcéru. Ani vo sne by ju nenapadlo, že si toto k nej dovolí!

Počas letných prázdnin dávajte pozor aj na časté detské úrazy!

Ako si TO mohla dovoliť?

„Moja mama odfarbila vlasy mojej dcéry bez toho, aby sa ma vôbec spýtala, som absolútne zúrivá, má ich totálne suché a poškodené,“ posťažovala sa a dodala, že dcéra mala síce zafarbené vlasy na modro, no bola to zmývateľná vegánska farba, ktorá je vhodná pre deti napríklad na party, alebo na nejakú príležitosť.

Babka dievčatka sa mala čoskoro vydávať a keďže neznáša neprirodzené farby vlasov, vnučke jednoducho vlasy odfarbila, napriek tomu, že modrá by sa jej prirodzene do svadby zmyla, píše denník The Sun.  

Matka dievčatka sa tak nahnevala, keď dcérku uvidela, že dokonca zvažuje, že na svadbu svojej matky ani neprídu. Čo na to hovoríte vy? Ako by ste zareagovali na mieste tejto mamy?

Profimedia (ilustračná fotografia)

Súvisiace články

Najčítanejšie