Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jej deti musia držať prísnu diétu a matky sú zhrozené: Môžu sa z tohto obeda vôbec najesť?
Zdielať na

Jej deti musia držať prísnu diétu a matky sú zhrozené: Môžu sa z tohto obeda vôbec najesť?

Zdroj: instagram/house.of.keto

Niektoré matky až prehnane dbajú o to, čo sa ich ratolestiam dostane na tanier. Dokonca neváhajú a pred obezitou ich chcú ochrániť diétou.

Jednou z nich je aj Abby, ktoré mala v minulosti nadváhu. Podarilo sa jej schudnúť vďaka keto diéte. Práve táto forma stravovania je ostatné roky mimoriadne populárna. Je však vhodná aj pre deti?

Vedeli ste, že sa dá schudnúť aj pomocou akupunktúry?

​Pri keto diéte totiž jete väčšie množstvo bielkovín, tukov a prijímate málo sacharidov, čoho výsledkom je chudnutie. Kým pri dospelých môže tento spôsob stravovania super fungovať, pri deťoch sa neodporúča, pretože z jedálnička musíte vynechať množstvo potravín. Abby nedávno uverejnila na sociálnych sieťach školský obed, ktorý pripravila pre svoju 11-ročnú dcéru. Ten obsahoval sendvič poskladaný zo šalátových listov, kuracích pŕs a syra. K tomu jej pribalila čučoriedky, jahody a ešte pár kúskov červeného melóna a vajíčko uvarené natvrdo. "Takto sa u nás stravuje aj môj 5-ročný syn, pes a manžel," priznala Abby. 

@houseofketo

##keto ##lowcarb ##lunchbox ##bento ##kidsfood

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

Video videlo do dnešného dňa takmer 8 miliónov ľudí. Mnohé matky sa pod ním verejne vyjadrili, že takáto diéta je drastická a absolútne nevhodná pre malé deti, ktoré sú vo vývoji. Čo si myslíte vy? Môže to 11-ročné dievča zasýtiť?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa House Of Keto (@house.of.keto)

Ako sa udržať fit a vo forme? Prezradí vám známa fitneska Zora Czoborová!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa House Of Keto (@house.of.keto)

Súvisiace články

Najčítanejšie