Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Zvrátené a nechutné, čím si Britney Spears musela prejsť: Zakázali jej svadbu aj porodiť ďalšie dieťa
Zdielať na

Zvrátené a nechutné, čím si Britney Spears musela prejsť: Zakázali jej svadbu aj porodiť ďalšie dieťa

Zdroj: Instagram/Britney Spears

Celý svet sa pomaličky dozvedá, čím všetkým si niekdajšia popová princezná musela počas rokov, keď ju súd zbavil svojprávnosti, prejsť. Kto by toto vydržal?

Verili by ste, že od roku 2008 musí Britney o všetko prosiť práve svojho otca Jamieho? Ten svojej dcére slobodu rozhodne nedaroval!

​Je to práve jej otec, ktorý má absolútnu kontrolu and jej životom a zdraví. Už je to viac ako 13 rokov, čo sa musí blondína podvoliť jeho príkazom, ktoré sú šialené! Tento týždeň si súd speváčku opätovne vypočul cez telefón, v ktorom megahviezda poodhalila, čím si za tie roky musela prejsť. Britney priznala, že sa za aktuálneho priateľa túžila vydať a mať s ním dieťa, ale otec jej to nedovolili. V sebe má totiž vnútromaternicové teliesko, ktoré jej ale otec neschválil vybrať! Taktiež tvrdí, že ju roky drogujú liekom s názvom lítium, z čoho sa cíti byť mimo. "Nie som šťastná. Nemôžem spať. Som taká nahnevaná a plačem každý jeden deň. Zaslúžim si mať nejaký život. Napokon som roky tvrdo pracovala," nechala sa počuť Britney na súde, čo uviedol web bbc.com.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Celý svet a najmä jej fanúšikovia tak mohli nahliadnuť do života, ktorý megahviezda ostatné roky vedie a rozhodne to nie je pekný pohľad. Teraz môžu len dúfať, že ju súd čoskoro vyhlási za svojprávnosti a bude môcť konečne slobodne žiť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

Súvisiace články

Najčítanejšie