Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zahodila príčesky, zmizli aj jej megapery a ukázala guľaté bruško: JOjkárska hviezdička prezradila pohlavie druhého bábätka!
Zdielať na

Zahodila príčesky, zmizli aj jej megapery a ukázala guľaté bruško: JOjkárska hviezdička prezradila pohlavie druhého bábätka!

Zdroj: archív S.B.

Simona Butinová účinkovanie v jojkárskych reláciách zavesila na čas na klinec. Prečo? Bruneta je v šiestom mesiaci tehotenstva a už vie, či k jej synčekovi pribudne braček alebo sestrička.

Simona bola jednou z najvýraznejších tvárí šou Take Me Out, kde pútala pozornosť najmä svojím exotickým vzhľadom. Dlhé vlasy, ultraštíhla postava, bujné poprsie, megapery a sexi oblečenie padlo do oka nejednému mužovi. Tento imidž je už minulosťou!

​Simona má aktuálne kratšie vlasy, menšie pery a spod šiat by ste neprehliadli jej guľaté bruško. Kráska je totiž druhýkrát tehotná a bábätko by sa jej malo narodiť už v septembri. Z predošlého vzťahu má už synčeka Maxíka, ku ktorému o pár mesiacov pribudne braček alebo sestrička...

archív S.B.

​Simona nám prezradila, že aj tento raz nosí pod srdcom chlapčeka. "Pravdupovediac, ja som viac chcela dievčatko, nech mám, ako sa hovorí parťáčku a princeznú, ktorej budem robiť copíky a také tie babské veci. Partner chcel od začiatku chlapčeka, tak sa mu to splnilo. Maxík bude mať parťáka a ja ďalšieho bodyguarda. Hlavne nech je zdravý, to je najdôležitejšie," priznáva. Bruneta s partnerom majú aktuálne problém, vybrať chlapčekovi meno... "Nad menom stále rozmýšľame. Chceme nejaké výnimočné, ale zároveň tradičné slovenské alebo maďarské, keďže priateľ je Maďar," dodala na záver. 

Simonku ste mohli vidieť aj v Nákupných maniačkach...

Súvisiace články

Najčítanejšie