Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Jasmina Alagič sa pustila do biomatiek: TOTO im kráska odkázala
Zdielať na

Jasmina Alagič sa pustila do biomatiek: TOTO im kráska odkázala

Zdroj: Instagram/JA

Poznáte aj vy tie matky, ktoré sa vám neustále starajú do výchovy vašich detí a mali by ste robiť všetko podľa nich? Na také natrafila aj Jasmina Alagič.

Jasmina Alagič bude novou moderátorkou najlepšej talentovej šou Česko Slovensko má talent, ktorú opäť uvidíte na obrazovkách televízie JOJ. Kráske sa darí nielen v práci, ale aj v súkromí. 

​Jasmina je šťastná po boku hudobníka Rytmusa, s ktorým spoločne vychovávajú syna Sanela. Ten už o pár týždňov oslávi 2. narodeniny. Ako prvorodička si aj Jasmina hľadala svoju cestu, ako svoje dieťa vychovávať a čo si od tých skúsenejších mamičiek zobrať k srdcu. Ako priznala, nebolo to až také jednoduché...

"Ja ten výraz biomamy nemyslím zle...Keď som porodila, mala som istú skupinu mám, ktoré boli veľmi premotivované a mali pocit, že by som mala robiť podľa nich... Dnes som veľmi rada, s odstupom skoro dvoch rokov, že som si zachovala vlastnú hlavu a presvedčenie, že vnímať svojho syna je asi to najlepšie, čo môžem pre jeho výchovu spraviť... Som mama, ktorej úplne nevadí, keď rovnakou rukou kŕmi seba aj psa... Som v tomto na seba hrdá. A som hrdá na všetky maminy, ktoré neprestali počúvať svoje intuície voči svojmu dieťaťu," priznala kráska. Nedá sa s ňou len súhlasiť, keďže takéto mamy pozná asi každá, že?

Súvisiace články

Najčítanejšie