Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dcérka Dominiky Morávkovej vás prekvapí: Má len 5 rokov a TOTO dokáže?
Zdielať na

Dcérka Dominiky Morávkovej vás prekvapí: Má len 5 rokov a TOTO dokáže?

Zdroj: Instagram/dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a

Hoci sama vyzerá stále ako dievčatko, je už dvojnásobnou maminou. Pozrite sa, aká šikovnica je jej dcérka!

Obľúbená slovenská herečka, speváčka a moderátorka Dominika Morávková (30) už čoskoro pribudne do obľúbeného jojkárskeho seriálu Delukse ako kuchárka Nika. Ako dvojnásobná mamina je v kuchyni veľmi často, takže sa v tejto úlohe bude cítiť ako ryba vo vode.

Nenechajte si ujsť novú sériu Delukse na TV JOJ už od 19. mája 2021!

Je vidieť, že rodina je pre krásnu Dominiku na prvom mieste. Dcérka Amálka a synček Damián Hugo robia rodičom radosť, čo je cítiť na každom zverejnenom príspevku na sociálnej sieti.

Dominika sa často zvŕta v kuchyni, preto jej úloha kuchárky sadla ako uliata. Ona sama však priznala, že sa už niekoľko rokov stravuje vegánsky, pretože sa po takejto strave cíti najlepšie a najzdravšie. Zdravšie jedlá pripravuje aj pre manžela a deti, oni však konzumujú všetko, vrátane mäsa.

Sympatická herečka pre Topstar prezradila aj to, že v kuchyni má už nielen pomocníčku, ale aj úplne serióznu konkurenciu. Ich 5-ročná Amálka varenie a najmä pečenie jednoducho miluje a niekoľko receptov dokáže pripraviť aj úplne bez pomoci. Táto malá rozkošnica sa pri šikovnej mamine zaúčala a vyzerá to tak, že ju čoskoro bude môcť plnohodnotne zastúpiť!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika (@dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika (@dominika_m_o_r_a_v_k_o_v_a)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie