Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rozchod s priateľom a opäť je tehotná: Jojkárska sexi bruneta svoje bruško už neskryje!
Zdielať na

Rozchod s priateľom a opäť je tehotná: Jojkárska sexi bruneta svoje bruško už neskryje!

Zdroj: facebook

Simona Butinová bola hviezdou nejdenej televíznej šou, kde pútala pozornosť najmä svojím exotickým vzhľadom. Ostatné mesiace sa však stiahla do úzadia a venuje sa svojmu synčekovi.

Naposledy ste ju mohli vidieť v jojkárskej šou Take Me Out , kde pútala pozornosť nielen mužov, ale aj žien. Ultraštíhla postavička, megapery a bohatá hriva sa jednoducho nedali prehliadnuť.

Simonu ste mohli vidieť aj v Nákupných maniačkach

​Kým v spomínanej zoznamovacej šou zabávala divákov, v skutočnosti si partnera nehľadala. Dlhé roky bola zadaná a dokonca aj zasnúbená za istého Petra. S ním sa jej dokonca narodil aj synček Max. A hoci vyzerali ako idylická rodinka, nebolo tomu tak. "S bývalým priateľom sme sa pred rokom rozišli a chvíľu potom som začala nový vzťah, ktorý som tak rýchlo po rozchode neplánovala, ale ono to celé nejako prišlo samo," priznala Simona. Kráska býva v Dunajskej Strede, kde žije spokojný život po boku novej lásky. A to nie je všetko!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonabutinova (@simona.butinova)

Nezabudnuteľná bola aj v šou take Me Out...

​"Čakám druhé bábätko, akurát začínam 5. mesiac. Našťastie sa mám dobre a zatiaľ nemám žiadne komplikácie, koncom septembra mám termín, tak sa to pomaly blíži..." zverila sa Simona a dodala: "Prvý pôrod som mala dosť komplikovaný a ťažký a doktori mi nedávali veľké nádeje na ďalšie tehotenstvo. A už vôbec nie tak rýchlo po sebe... O to je to celé väčší zázrak," dodala kráska s tým, že s otcom dieťatka plánujú aj svadbu. Gratulujeme a držíme palce, aby všetko dobre dopadlo! 

archív S.B.

Súvisiace články

Najčítanejšie