Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Synček Barbory Krajčírovej rastie ako z vody: Moderátorka priznala, že má doma pomocníčku
Zdielať na

Synček Barbory Krajčírovej rastie ako z vody: Moderátorka priznala, že má doma pomocníčku

Zdroj: Instagram/barbora.krajcirova

Diváci JOJky si ju pamätajú z mnohých úspešných programov, no na čas sa stiahla z televíznych obrazoviek a naplno si vychutnáva svoju rodinku. Pozrite sa, ako to zvláda s dvomi ratolesťami.

Moderátorka Barbora Krajčírová sa už 9 mesiacov teší zo synčeka Kristiána, ktorého má s manželom, komunálnym politikom Ľubošom Krajčírom. Zo súrodenca má obrovskú radosť aj 10-ročná sestrička Amia, ktorú má moderátorka so spevákom Tomim Popovičom. Pre jojkársky Topstar Barbora prezradila, ako zvláda úlohu dvojnásobnej maminy.

Nenechajte si ujsť zaujímavé informácie a pikošky zo sveta šoubiznisu v relácii Topstar každý pracovný deň o 12:30 na JOJke.

Najlepšia pomocníčka

Je vidieť, že Barbora si materstvo užíva plnými dúškami a hoci bola zvyknutá na nabitý program a množstvo pracovných ponúk, vôbec jej neprekáža, že momentálne sa všetko točí najmä okolo jej dvoch detí. Priznala však, že má fantastickú pomocníčku, na ktorú sa môže pri malom Kristánkovi úplne spoľahnúť.

Nejde však o žiadnu profi pestúnku, tú najväčšiu pomoc má práve od staršej dcérky Amie, ktorá maminu v pohode zastúpi aj pri prebaľovaní, kŕmení, obliekaní či strážení... Čo viac potrebuje akčná mamina ku spokojnosti, no nie?

Krásna rodinka! Držíme im palce, nech sa im darí!

Súvisiace články

Najčítanejšie