Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najskôr ju tajil, teraz s ňou dokonca vystupuje: Takto dnes vyzerá jediná dcéra Sagvana Tofiho
Zdielať na

Najskôr ju tajil, teraz s ňou dokonca vystupuje: Takto dnes vyzerá jediná dcéra Sagvana Tofiho

Zdroj: joj.sk

Z večného rebela a búrliváka je dnes spokojný milujúci partner a otec dcérky, ktorá je už v tínedžerskom veku. Slávnemu tatovi akoby z oka vypadla, však?

Temperamentný herec, režisér a milovník žien sa v posledných rokoch poriadne zmenil. Bujaré časy vymenil za pokojnejší život s dlhoročnou partnerkou a ich spoločnou dcérkou.

Sagvan Tofi sa objavil aj v obľúbenom seriáli Nový život. Nenechajte si ho ujsť vždy v utorok a vo štvrtok o 20:35 na JOJke! 

Sagvan Tofi bol v minulosti spájaný s mnohými známymi kráskami, no dušoval sa, že sa nikdy neožení. To síce aj dodržal, ale predsa sa po rokoch zmenil a to najmä od tej doby, ako sa mu narodila dcérka Satine (11), ktorú dlhé mesiace tajil.

S partnerkou Alenou Zdárskou žije herec už dvadsať rokov a na ich spoločnú dcérku Satine je veľmi pyšný, no ani po jej narodení nezmenil názor na manželstvo.

"Svadba nebude, pretože ja z nej mám paniku. Nechcem sa rozvádzať, sú s tým starosti a stojí to peniaze, a tiež nerád chodím po úradoch. Takto nám to skvele funguje, tak prečo to meniť, " priznal v minulosti pre ahaonline.cz a dodal, že byť otcom je najlepšia vec na svete. Keby to bolo na ňom, chcel by vraj kopu detí.

S milovanou dcérkou, keď bola ešte maličká...

Profimedia

A takto vyzerá Satine dnes!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sagvan Tofi (@sagvantofi)

Po ockovi zdedila nielen výzor, ale aj herecký talent. O dcérke Sagvana Tofiho budeme ešte určite počuť!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ST (@alenazdarsova)

Súvisiace články

Najčítanejšie