Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dala si vytetovať synovu kresbu, až potom TO zistila: Čo by ste robili na jej mieste?
Zdielať na

Dala si vytetovať synovu kresbu, až potom TO zistila: Čo by ste robili na jej mieste?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Táto mama sa priznala k tomu, že jej tetovanie bol jeden veľký omyl a hoci tým pobavila množstvo ľudí, na jej mieste by asi nechcel byť nikto!

Mnohí rodičia si najmä prvé obrázky svojich detí odkladajú na pamiatku, niektorí si ich dávajú zarámovať a nie je nič nezvyčajné, že malý detský obrázok si nechajú na tele dokonca zvečniť vďaka tetovaniu.

Obrázok svojich detí má na tele aj mnoho známych celebrít, medzi nimi napríklad aj hrdý štvornásobný tato David Beckham.

;

Jedna mamička sa v istej diskusii, kde bola téma nepodarené tetovania, ktoré máme na tele, priznala k svojmu veľkému omylu, ktorý dnes poriadne ľutuje, píše magazín news.yahoo.com.

Ukázala detskú kresbu svojho syna na ramene, ktorú si chcela takto uchovať ako spomienku na jeho detstvo. Žiaľ, až po dlhom čase sa dozvedela, že obrázok nenakreslil jej syn, ale jeho kamarát...

TikTok/@th3victorygarden

Mnohých ľudí táto historka pobavila a aby mamička nebola zo svojho omylu až taká smutná, ďalšie mamy sa priznali, že podobných príhod a trapasov majú tiež dosť.

Možno by to mohlo byť dobré ponaučenie aj pre nás. Teraz je už isté, že si všetci prípadné ozdoby na telo veľmi dobre premyslíme, však?

@th3victorygarden

##stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon ##tattoos ##funny ##myfavoritetattoo ##doodle

♬ original sound - Whatever

Súvisiace články

Najčítanejšie