Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Aneta Parišková ukázala na FOTKÁCH skutočný dôvod odchodu na Floridu: Veď to je perfektné!
Zdielať na

Aneta Parišková ukázala na FOTKÁCH skutočný dôvod odchodu na Floridu: Veď to je perfektné!

Zdroj: instagram/aneta_pariskova_official

Populárna moderátorka televízie JOJ Aneta Parišková sa pred pár týždňami rozhodla pre radikálny krok. Zbalila kufre nielen sebe, ale aj svojim deťom a na čas sa odsťahovala na Floridu. Prečo? Pozrite sa!

Aneta asi mnohých prekvapila, keď sa pred pár dňami svojim fanúšikom ozvala priamo z Floridy, s tým, že sa do Ameriky na čas presťahovala. Obľúbená blondína má za sebou ťažké mesiace a rozhodla sa urobiť to, čo je pre jej najbližšiemu rodinu to najlepšie!

Takto Aneta bojovala s rakovinou...

​Parišková minulý rok bojovala s rakovinou, potom sa to na Slovenku začalo zhoršovať aj s pandémiou a jej traja synovia ostali zatvorení doma. Sympatická moderátorka je veľká bojovníčka, tak sa rozhodla, že po ťažkých mesiacoch dopraje sebe a svojim deťom voľnosť a vráti ich do normálneho života. Aj preto sa rozhodla na čas odsťahovať na Floridu, kde jej manžel Miroslav žije už vyše tridsať rokov. Najviac zo všetkého chcela svojim trom synom dopriať, aby opäť začali žiť. A to sa jej aj podarilo! "Nebyť mojej rakoviny a covidu 19 zrejme by sme teraz neboli aj s chlapcami na Floride. Ocitli sme sa však v situácii, kedy sa dočasný odchod do USA ukázal ako najlepšie riešenie. Teším sa, že tu chlapci chodia do školy a konečne intenzívne športujú," priznala Aneta a na Instagram pridala j fotky svojich spokojných detí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie