Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bagárová sa pochválila dcérkou, mamičky ju schladili: Tento doplnok jej môže ublížiť!
Zdielať na

Bagárová sa pochválila dcérkou, mamičky ju schladili: Tento doplnok jej môže ublížiť!

Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Jediná fotka vyparádenej Ruminky spustila ostrú diskusiu medzi mamičkami. Mnohé z nich sú presvedčené, že speváčka robí chybu, ak jej dáva tento doplnok. Čo si o tom myslíte vy?

Celebritné maminy sleduje na sociálnych sieťach veľké množstvo fanúšikov, čo je na jednej strane skvelé, no samozrejme má to aj negatívny dopad. Často sa dostávajú pod paľbu kritiky a sú zasypané radami, o ktoré vôbec nežiadali. Svoje o tom vie aj Monika Bagárová.

Krásna speváčka Monika Bagárová sa dcérky Rumie nevie nabažiť a hoci sa nebojí priznať, že mávajú aj ťažšie chvíle, najmä kvôli nedostatku spánku, úlohu mamy si užíva plnými dúškami.

Kritika kvôli pukačke do vlasov

Monika sa s fanúšikmi na Instagrame pravidelne delí o radosti a starosti z pracovného aj zo súkromného života. Najnovšie sa vytešovala nad tým, že malej Ruminke konečne narástli vlásky tak, že jej už môže dať pukačky. Fotografia s hlavičkou dcérky ozdobená drobnou sponkou však rozpútala vášnivú debatu medzi mamičkami.

„Ja sa asi zbláznim láskouuuu ♥ Túto vetu teraz používam asi 78382 za deň! Prvá sponečka, ktorá drží...“ napísala k záberu šťastná mamina, ktorú asi debata pod fotkou veľmi nepotešila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Mamičky začali Moniku poučovať, že takým maličkým deťom nie je vhodné dávať sponky a pukačky do vláskov, pretože sa im takto zničia, a navyše, mohla by si ju vytrhnúť a nechtiac prehltnúť.

Monika má na túto vec zjavne vlastný názor, čo potvrdila tým, že tieto komentáre neskôr vymazala. Snáď ostatné premotivované maminy pochopia, že nepotrebuje takéto rady, zvlášť, keď o ne nežiadala.

Je pravdou, že podobné nešťastie sa môže stať, ale malé deti môžu predsa nechtiac prehltnúť čokoľvek, čo nájdu v domácnosti, no nie? Čo si o tom myslíte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Narodenie dcérky Rumie bol pre Moniku ten najkrajší pocit na svete...

 

Súvisiace články

Najčítanejšie