Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fotky dievčatka sa stali hitom: Miniverzie slávnych žien z celého sveta dostanú aj vás
Zdielať na

Fotky dievčatka sa stali hitom: Miniverzie slávnych žien z celého sveta dostanú aj vás

Zdroj: Profimedia

Mamička začala s nezvyčajnou záľubou, keď mala jej dcérka iba tri týždne a pokračuje v tom dodnes. Z premien malej rozkošnice sú ľudia nadšení a zaručene si ich obľúbite tiež.

Mamička Jenelle Wexler (38) z Chicaga pracuje ako kaderníčka, no medzi jej najväčšie koníčky patrí stajlovanie malej dcérky. Žiadne ružové a bábikovské outfity však nečakajte!

Dvojnásobná mamička povýšila spôsob, ako vzdať hold významným ženám z histórie, na úplne novú úroveň. Svoju dcérku Liberty stajluje do ženských vzorov z rôznych oblastí od šoubiznisu až po vedu, píše Daily Mail.

Liberty, ktorá má dnes vyše 2 roky, stihla byť už Fridou Kahlo, Madonnou, Cher, Coco Chanel, matkou Terezou či Gretou Thunberg.

Pyšná mamička zdieľa vydarené premeny svojej dcérky na Instagrame, kde majú veľké množstvo fanúšikov, ktoré stále rastie. So záľubou plánuje pokračovať dovtedy, kým to dcérku bude baviť.

„Chcem upriamiť pozornosť na konkrétne príbehy týchto žien, aby som ukázala, aké dôležité boli ich kroky pri formovaní našej súčasnej spoločnosti k lepšiemu. Verím, že aj vďaka mojej dcérke budú naďalej inšpirovať aj dnešnú mládež,“ dodala kreatívna mamina a my jej za to dávame palec hore!

Čo hovoríte na premeny malej Liberty vy? 

Súvisiace články

Najčítanejšie