Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tajomné znamenie pred Soniným pôrodom: Mamičky zažili ste niečo podobné?
Zdielať na

Tajomné znamenie pred Soniným pôrodom: Mamičky zažili ste niečo podobné?

Zdroj: Instagram/SS

Krásna Soňa Skoncová sa už teší zo svojho prvorodeného bábätka. Tmavovláska sa zverila, že ešte pred samotným pôrodom zažila naozaj magický okamih...

Moderátorka jojkárskeho Topstaru momentálne prežíva jedno z najkrajších chvíľ vo svojom živote. Len pred pár dňami priviedla na svet svojho vytúženého synčeka. 

  

​"Milujeme ťa Robko. 10.3.2021, najšťastnejší deň našich životov. Zo srdca chceme poďakovať Bojnickej nemocnici, predovšetkým pani primárke Zuzane Bakovej a jej celému fantastickému tímu, za krásny pôrod, a za úžasnú starostlivosť. Ako rodáci z Bojníc sme si pre nášho syna nemohli vybrať lepšie. Som zdravý 3600g a 52cm chlapček o 9:08 ráno som prišiel na tento svet. Maminka je zdravá a ocinko bol po celý čas s nami, našou veľkou oporou. Nemohla som si želať krajší pôrod. Som dojatá a tak vďačná," opísala Soňa svoj pôrod. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Krátko po pôrode Skoncová priznala, že ešte pred samotnými kontrakciami zažila jeden magický moment. "Ešte predtým, ako mi začali kontrakcie, sme si spravili túto fotku, pozrela som na hodinky a opäť vidím moje čísla 22:22 ..... tieto čísla sa mi zobrazujú počas môjho celého života, vždy som pátrala, čo to môže znamenať a opäť ma nesklamali..." zdôverila sa na Instagrame. Aký je ich význam? Podľa Soni ide o "anjelské čísla, cez ktoré s ľuďmi komunikujú anjeli, aby im pomohli dosiahnuť ich vytúžený cieľ". Zobrazujú sa aj vám tieto čísla?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Súvisiace články

Najčítanejšie