Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Z požiadavky svokry zostali ako obarení: Neuveríte, čo chce robiť pri strážení vnúčaťa
Zdielať na

Z požiadavky svokry zostali ako obarení: Neuveríte, čo chce robiť pri strážení vnúčaťa

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Rodičia dvojmesačného chlapčeka sa nevedia spamätať z toho, o čo sa snaží jeho babička. Z tohto aj vám zostane rozum stáť!

Je jasné, že každá stará mama chce pre svoje vnúčatá to najlepšie. Táto 70-ročná babina však svojimi plánmi totálne šokovala svoju nevestu aj syna. Ako jej mohlo niečo také vôbec napadnúť?

​Zbláznila sa?

Nemenovaná mamička sa na Reddite posťažovala na svoju svokru, ktorá prišla s naozaj bizarnou požiadavkou. Povedala svojej neveste a synovi, že by chcela počas stráženia svojho dvojmesačného vnúčika posilniť ich vzájomné puto, píše Daily Mail. A teraz sa podržte, chce to robiť tak, že by si ho prikladala na prsník a pokúsila by sa o nabehnutie laktácie!

Keď to rodičia chlapčeka počuli, mysleli, že sa im sníva a zostali absolútne šokovaní aj nahnevaní, že jej vôbec niečo také napadlo. Ona to ešte zaklincovala tým, že má v pláne dojčiť aj ďalšie vnúča, ktoré sa má každú chvíľu narodiť jej dcére. „Mohla by som ich potom dojčiť tamdemovo,“ zadrela na záver a rodičom viac nebolo treba.

Ľudia v internetovej poradni boli rovnako zhrození ako aj samotní rodičia a odporučili im, aby si na stráženie zaplatili radšej pestúnku. Ako by ste v takejto ošemetnej situácii zareagovali vy?

Profimedia (ilustračná fotografia)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie