Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TENTO celebritný kočík postavil Slovenky do pozoru: Prečo ho ženy vysmiali?
Zdielať na

TENTO celebritný kočík postavil Slovenky do pozoru: Prečo ho ženy vysmiali?

Zdroj: Instagram

Všimli ste si, že keď ide o kočík, tak sa mnohé naše celebrity medzi sebou inšpirujú. Čerstvá mamička Alexandra Orviská k nim rozhodne nepatrí. Prečo?

Moderátorka jojkárskeho Topstaru sa iba nedávno stala druhýkrát mamou. V ďalekom New Yorku porodila syna Jonatana, ktorého sa s priateľom Jaroslavom Janusom už nevedeli dočkať. 

​Alexandra pár dní po pôrode prekvapila super postavičkou a v trendy outfitoch dokonale zapadla medzi newyorské milovníčky módy. To si všimli aj mnohé jej fanúšičky, ktoré odpadli z toho, ako dobre vyzerá. Neprajníčky tentoraz sústredili pozornosť práve na jej kočík. Ten sa od väčšiny celebritných kočíkov už na prvý pohľad odlišuje. 

Instagram/AlexandraOrviská

​Má jednoduchý dizajn, je ľahký, kompaktný a ocenia ho práve mamičky, ktoré sú stále v pohybe a veľa cestujú. Dá sa totiž jednoducho zložiť a môžete ho niesť aj na pleci! "Kočík je top! Len ešte treba asi dospieť, aby mnohí pochopili, čo je nemať starosti. Ja som si tým tiež musela prejsť pri prvom bábätku. A vláčiť sa tu s obrovskými konštrukciami, to by ste nechceli, verte mi. A keď ste neskúsili, nechápem, ako môžete posudzovať. To je opäť také NAŠE, proste East sa nezaprie... Malinkému sa páči, mne sa páči, je bohovsky praktický, mega ľahučký a za mňa konečne niečo iné. Mne sa tiež nepáčia tie prečačkané kočáre, ktoré má každá druhá mamička, ale asi by ma nenapadlo to čmárať pod fotky..." vyjadrila sa na margo svojho kočíka Orviská. Ako sa páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie