Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Internet obletelo šokujúce video: Z toho, čo našli vo vlasoch dievčaťa, vám príde zle
Zdielať na

Internet obletelo šokujúce video: Z toho, čo našli vo vlasoch dievčaťa, vám príde zle

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Toto video si na sociálnych sieťach pozrelo už viac ako 30-miliónov ľudí, no mnohým prišlo pri týchto záberoch zle od žalúdka.

Šokujúce video sa objavilo na TikToku, kde ho zverejnila spoločnosť s názvom „The Lice Angels,” čiže “Vší anjeli.” Títo odborníci pomáhajú ľuďom zbaviť sa vší a hoci majú skúseností veľa, takúto hrôzu doteraz nezažili!

Vo videu môžete vidieť hlavu malého hnedovlasého dievčaťa, ktoré rodičia zverili do rúk odborníkov, pretože sa jej vši v hlave rozmnožili tak, že si s nimi nevedeli poradiť, píše denník The Sun.

Ľudia v tomto profi tíme už videli všeličo, ale v prípade tohto dievčatka boli rovnako zhrození ako ľudia, čo si natočené zábery pozreli. Na vlasy najskôr naniesli špeciálny prípravok s olejom a následne začali vlasy vyčesávať hustým hrebeňom. Keď hrebeň utreli do handričky, ukázalo sa, že dievča malo hlavu plnú vší, boli to doslova tisíce parazitov.

„Najhorší prípad doteraz!“ vyjadrili sa k videu odborníci a šokovaní ľudia nechápali, ako to rodičia dievčaťa mohli nechať zájsť až takto ďaleko. Mnohí sa vyjadrili, že by si v takomto prípade radšej oholili hlavu! 

Upozorňujeme vás, že video je poriadne nechutné!

@theliceangels

DONT LOOK YOU MIGHT GET SICK! Worst LICE CASE EVER! ##foryoupage ##liceremoval ##foryou ##FYP ##theliceangels ##Lice ##fypppppppp ##Piojos

♬ original sound - The Lice Angels

 

Súvisiace články

Najčítanejšie