Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Matka 16 detí ukázala trik, ako podáva večeru: Všetci sa najedia a nezašpiní sa žiadny riad
Zdielať na

Matka 16 detí ukázala trik, ako podáva večeru: Všetci sa najedia a nezašpiní sa žiadny riad

Zdroj: Instagram/thebonellfamily

Mnohí si ani nedokážeme predstaviť, ako by sme sa postarali o takú veľkú rodinu a táto mama to zvláda s úsmevom na perách. Pomáhajú jej napríklad aj takéto triky.

Jeni a Ray Bonellovci majú jednu z najväčších rodín v Austrálii a ich deti sú vo veku 5 – 30 rokov, píše denník The Sun. Početná rodinka sa n Instagrame pravidelne delí o to, ako zvládajú bežné činnosti v domácnosti a najnovšie ľudí zaujali tipom, ako pripraviť večeru pre toľkých ľudí a nezašpiniť pri tom takmer žiaden riad.

Večera pre 16 detí? Žiaden problém!

Mama tejto obrovskej rodiny sa musí poriadne obracať, našťastie, za tie roky už našla množstvo spôsobov a tipov, ako si zjednodušiť napríklad aj podávanie jednoduchého obedu či večere. Občas to vyrieši aj týmto spôsobom. Síce to nie je najzdravšie, ale všetci sa zasýtia a to dokonca bez toho, aby sa ušpinil nejaký riad.

Na zem v strede izby umiestni veľký kus papiera, vysype naň upečené hranolky a k nim povyberá kečup či dressingy podľa chuti. Všetci si posadajú dookola a jednoducho jedia rukami.

Ku podivu, pod záberom sa nezačalo kritizovať, práve naopak. Mnohí sa priznali, že takto počas víkendu jedia bežne. “Je to zábavné, nezašpiní sa riad a môžeme sa pri tom aj dobre porozprávať,” napísala jedna z mnohých. Čo na to poviete vy? Používate vo vašej rodine podobné nápady?

Rodina sa samozrejme nekŕmi iba hranolkami. Jeni vo svojich príspevkoch prezradila, že týždenne minú zhruba 36 litrov mlieka, viac ako 70 vajec, 30 kuracích stehien, aspoň 10 chlebov a desiatky pečív. Aj keď najstaršie deti iste pomáhajú, klobúk dole, že to táto mama všetko zvláda!

Súvisiace články

Najčítanejšie