Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mal len 13 rokov, keď sa stal otcom: Ako dopadla romanca detí, ktorú sledoval celý svet?
Zdielať na

Mal len 13 rokov, keď sa stal otcom: Ako dopadla romanca detí, ktorú sledoval celý svet?

Zdroj: Profimedia.sk

Jeho tvár pred mnohými rokmi obletela takmer celý svet! Mladý Brit sa vo veku len trinásť rokov stal neplánovane otcom rozkošnej dcérky! O jeho príbeh sa mnohí zaujímali a pozornosť si aj patrične užíval. Zo slávy však rýchlo vytriezvel..

Alfie Patten bol pred rokmi v rodnej Británii hotovou senzáciou. Mal len 12 rokov, keď sa vyspal so svojou vtedy 15-ročnou priateľkou a tá otehotnela. Keď sa ich príbeh dostal na verejnosť, všetci sa o nich zaujímali. 

​Dvojica dávala rozhovory, fotili ich do časopisov a celý kolotoč pokračoval, aj keď sa dievčatko narodilo. "Bolo to šialené obdobie. Všade, kam som sa pohol, ma ľudia poznali. Svoj dom som celé týždne nemohol opustiť a ani do školy som sa nedostal," vyjadril sa Alfie v rozhovore pre britský DailyMail.co.uk. Hoci bol sám dieťaťom a nevedela, čo rola otca obnáša, dievčatko si na prvý pohľad zamiloval a pomáhal so starostlivosťou o ňu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa fakta unik dunia (@faktaunikdunia118)

Neuplynuli ani dva mesiace od narodenia dcérky a jeho priateľka ho šokovala ďalšou novinkou. Po DNA testoch vyšlo najavo, že skutočným otcom dievčatka je úplne iný chlapec. Alfiemu sa zrútil svet a celé dni preplakal. Jeho smútok znásobil fakt, že jeho priateľka a matka dieťaťa sa s rodinou odsťahovali preč a bábätko nemohol vidieť. 

​https://www.facebook.com/photo/?fbid=814386648585204&set=a.153331658024043

Dnes má Alfie 24 rokov, nikde nepracuje a na konte množstvo rôznych priestupkov a malých krádeží. Ostatne sa ocitol na súde pre vyčíňanie v opitosti a reálne mu hrozí, že pôjde sedieť za mreže... 

https://www.facebook.com/DailyMail/posts/4811668925559484

Súvisiace články

Najčítanejšie