Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spomínate si na túto ženu, ktorá porodila ako 66-ročná? Pozrite sa, ako dnes s dcérou vyzerajú
Zdielať na

Spomínate si na túto ženu, ktorá porodila ako 66-ročná? Pozrite sa, ako dnes s dcérou vyzerajú

Zdroj: Profimedia

Bude to už šestnásť rokov, kedy o nej písali všetky svetové médiá. Adriana sa zaradila medzi najstaršie matky sveta a hoci ju dodnes mnohí kritizujú, ona svoje rozhodnutie nikdy neoľutovala.

Bolo rok 2005 a vtedy 66-ročná Rumunka Adriana Iliescu sa stala vďaka umelému oplodneniu najstaršou matkou sveta. Namiesto gratulácií sa však dočkala najmä ostrej kritiky okolia. Pozrite sa, ako vyzerá starnúca matka a jej dospievajúca dcéra dnes!

Adriana Iliescu má už 82 rokov, je na dôchodku, no ešte stále čiastočne pracuje. Celý život bola univerzitnou profesorkou a spisovateľkou a najmä veľmi svojskou osobnosťou. Nikdy sa netajila obdivom k vede a jej napredovaniu, pretože práve preto sa mohla stať po prvýkrát matkou v takom vysokom veku.

Adriana Iliescu

Profimedia

Napriek tomu, že dcéra Eliza sa narodila úplne zdravá a jej matka sa o ňu vzorne starala, ľudia ju neustále kritizovali a na ulici sú dodnes stredobodom pozornosti. Adriana sa síce vždy upravovala a štýlovo obliekala, no kvôli výrazne vráskavej tvári vyzerala ešte oveľa staršie. S dcérou vždy vyzerali ako babka, alebo dokonca prababka s vnučkou.

“Ľudia, ktorí ma kritizujú, len závidia, čo som v živote dokázala. Publikovať 25 kníh nie je hračka, rovnako ako byť univerzitnou profesorkou a matkou dokopy,” vyjadrila sa v minulosti k ostrej kritike ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Venture (@venturecardgame)

Iliescu údajne podstúpila podporu plodnosti už deväť rokov predtým, ako sa narodilo jej jediné dieťa Eliza, vrátane postupov na zvrátenie účinkov menopauzy, až potom bola umelo oplodnená. V skutočnosti porodila trojčatá, dve sa však narodili mŕtve a prežila iba Eliza.

Práve jej dcéra a zodpovednosť za jej výchovu ju asi držia pri pevnom zdraví. Dnes má 82 rokov, jej dcéra bude mať 16 a stále sú nerozlučnou dvojicou. Eliza je vraj výbornou študentkou a určite sa o mamu postará, keď už nebude vládať. Adriana tvrdí, že má po rodičoch tvrdý koreň, a verí, že tu s dcérou ešte niekoľko rokov bude.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CANCAN.ro (@cancan.ro)

Adriana Iliescu

youtube/ știi despre toate

 

Súvisiace články

Najčítanejšie