Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO matky a dcéry bojujúcich s COVID-19 obletelo svet: O 24-hodín bolo všetko inak!
Zdielať na

FOTO matky a dcéry bojujúcich s COVID-19 obletelo svet: O 24-hodín bolo všetko inak!

Zdroj: youtube/ All In One 》world Info

Toto je len jeden z mnohých smutných príbehov, ktorý upozorňuje na to, aby sme koronavírus nepodceňovali. Kým my ho môžeme zvládnuť bez problémov, naši najbližší môžu prísť o život.

Anabel Sharma (49) a jej mama Maria Rico (76) z Veľkej Británie sa nakazili koronavírusom a kvôli zhoršenému stavu museli byť prevezené do nemocnice na jednotku intenzívnej starostlivosti, informuje denník The Sun.

Anabel s mamou ochoreli koncom minulého roka, keď koronavírus priniesol jej syn zo školy. Nakazila sa komplet celá rodina, vrátane manžela Anabel a jej ďalších dvoch synov. Jej mama a babička detí ochorela ako posledná, žiaľ, vírus udrel plnou silou.

Zdravotný stav dcéry a jej staršej mamy sa zhoršil natoľko, že museli byť prevezené do nemocnice a napojené na pľúcnu ventiláciu. Keďže v ten deň zomreli na oddelení naraz štyria ľudia, uvoľnilo sa miesto a tak mohli bojovať spolu bok po boku a vzájomne sa podporovať.

Dcére sa podarilo zhotoviť fotografiu so svojou mamou, ako držiac sa za ruky bojujú so zákerným vírusom, no žiaľ, táto silná momentka bola ich posledná. Už o 24-hodín jej milovaná mamička koronavírusu podľahla.

youtube/ All In One 》world Info

​Matka troch detí sa tak nemohla ani zúčastniť poslednej rozlúčky so svojou mamou a hoci ona prežila, navždy ju to poznačilo.

Anabel zverejnila svoj príbeh a silnú momentku najmä preto, aby varovala ľudí, ktorí stále tento nebezpečný vírus podceňujú. “Ak stále pochybujete, či nie sú protipandemické opatrenia prehnané, skúste sa vžiť do mojej kože. Predstavte si, že priamo pri vás zomiera vaša mama a ani vy neviete, či tu budete o pár hodín, alebo nie…” pokračuje žena, ktorá prosí ľudí, aby dodržiavali všetky pravidlá a koronavírus nepodceňovali.

Profimedia

https://www.facebook.com/humansofcovid19NHS/photos/a.116482743370186/212977607054032/

Súvisiace články

Najčítanejšie