Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ultrazvuk budúcej mamičky prekvapil aj skúseného lekára: TOTO sa mu ešte nestalo!
Zdielať na

Ultrazvuk budúcej mamičky prekvapil aj skúseného lekára: TOTO sa mu ešte nestalo!

Zdroj: Profimedia

Tehotenstvo prináša mnoho nových situácii nielen pre samotnú ženu, ale aj pre ošetrujúcich lekárov či pôrodníkov. Aj po rokoch praxe sa často stretnú s niečím, čo ich dokáže poriadne prekvapiť!

Holly Giles (33) z anglického Horncastlu sa nesmierne tešila na svoje bábätko, no nečakala, že ju takto milo prekvapí ešte pred tým, než príde na svet!

Holly, ktorá pracuje ako školská asistentka, bola na bežnej prehliadke počas tehotenstva u svojho gynekológa. Ten jej urobil aj ultrazvukové vyšetrenie v 20-tom týždni, aby skontroloval, či je s bábätkom všetko v poriadku, píše denník Mirror. V tej chvíli však netušil, že nenarodené dieťatko mu to oznámi samé!

Ako prvá si to všimla sestrička, ktorá vykríkla „Bože môj!“ a všetci okamžite pozerali na obrazovku, aby videli, čo sa deje! Rúčka bábätka jasne ukazovala palec hore, akoby chcelo dať najavo, že je naozaj úplne v poriadku.

Holly Giles

Profimedia

Na vyšetrení bola so mnou moja najlepšia kamarátka a lekár jej dovolil tento čarovný moment odfotiť“ povedala šťastná budúca mamička a dodala, že všetci v ambulancii sa priznali, že niečo také krásne ešte nikdy nevideli.  

Holly táto krásna chvíľka nesmierne dojala a myslí si, že jej budúce dieťatko je darom od jej mamy, o ktorú prišla, keď bola tínedžerka.

Stretli ste sa s niečím podobným aj vy počas tehotenstva?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie