Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Táto matka na vianočných darčekoch nešetrí: Padne vám sánka, čo všetko dostanú jej deti
Zdielať na

Táto matka na vianočných darčekoch nešetrí: Padne vám sánka, čo všetko dostanú jej deti

Zdroj: Instagram/rajgilljourno

Kým mnohí sa tento rok musia na Vianoce uskromniť, táto dvojnásobná mama sa rozhodla spraviť pravý opak. O darčekoch, aké chystá pre svoje deti, sa mnohým ani len nesnívalo.

Pandémia koronavírusu zmenila životy ľudí na celom svete a mnohí budú aj vianočné sviatky tráviť inak, ako doteraz.

V tejto rodine sa na darčekoch nešetrí!

Niektorí boli nútení utiahnuť si opasky, iní si oveľa viac začali vážiť skutočné hodnoty a po materiálnych daroch ani netúžia. A potom sú tu ľudia, ako táto mama, ktorá sa rozhodla, že tohtoročné Vianoce dopraje svojim blízkym poriadny luxus.

Známa redaktorka Raj Gill v relácii This Morning prezradila, že svoje dospievajúce deti plánuje na Vianoce veľmi štedro obdarovať a minie na ne viac ako 10-tisíc libier.

„Plánujem poriadne utrácať, lebo si to zaslúžia. Sú to naozaj dobré deti a len málokedy majú nejaké želania,“ povedala pyšne ich mama a ľudia sa do nej okamžite pustili!

Raj prezradila, že v „cene“ je aj menšie auto pre ich 17-ročnú dcéru, obe deti dostanú najmodernejšie technické vychytávky, mobilné telefóny, tablety, najnovšie PlayStation, luxusnú kozmetiku a kopec ďalších vecí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Raj Gill (@rajgilljourno)

Ľudia jej poriadne naložili

Matka schytala od ľudí obrovskú kritiku, no ona si to nevšíma. Tvrdí, že prekonali ťažkú dobu a tak si jednoducho zaslúžia dostať poriadne darčeky.

„Mohli ste si to nechať radšej pre seba, viete, ako sa musia cítiť ľudia, ktorí prišli o prácu a nebudú si môcť kúpiť ani základné veci?“ vyjadrila sa jedna z mnohých.

Hosťom relácie bola aj iná matka, Wigan Constance Smith, ktorá má na sviatky a utrácanie peňazí úplne iný názor. „Najdôležitejší je čas, ktorý strávite so svojimi deťmi, ten má najväčšiu cenu,“ povedala, a odporučila ľuďom, aby si radšej kúpili aspoň jednu vec v obchode, ktorý podporuje charitu.

Ako to vyzerá s darčekmi na Vianoce vo vašej rodine? Napíšte nám!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Raj Gill (@rajgilljourno)

Súvisiace články

Najčítanejšie