Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ukázala FOTO detskej izby, ľudia ju obvinili zo zanedbávania dcéry: Je TO normálne?
Zdielať na

Ukázala FOTO detskej izby, ľudia ju obvinili zo zanedbávania dcéry: Je TO normálne?

Zdroj: unsplash.com/bermix-studio

Ak sa chystáte zverejniť akúkoľvek fotografiu zo svojho súkromia, vopred zvážte, či je to naozaj dobrý nápad. Aj na pohľad absolútne nevinný záber, sú totiž ľudia schopní takto zhejtovať!

Istá mamička, ktorá vystupuje na sociálnej sieti pod menom April, sa pochválila fotografiou detskej izbičky pre svoju dcérku. Kým ona chcela upriamiť pozornosť najmä na veselú stenu, ktorú polepila tapetami, ľudia sa zamerali iba na jediný detail a kauza bola na svete!

Zaslúžila si za TOTO kritiku?

Austrálska mamička absolútne nechápe, prečo sa do nej ostatné matky na Facebooku tak škaredo pustili a niektoré ju obvinili zo zanedbávania malej dcérky, čo ju úplne dorazilo, píše denník Metro.

Ostrá kritika sa na mamičku spustila kvôli posteli v dcérkinej izbe, ktorú tvoril v podstate iba matrac položený na zemi.

Ľudia ju začali poučovať, že mať matrac položený na zemi bez pevnej konštrukcie je nezdravé a nehygienické a že takto dcérke iba ubližuje.

Mamička vysvetlila, že majú celý dom zariadený minimalisticky a dcérka na matraci spáva iba výnimočne, pretože spí pri nich v spálni. Izbu sa snažili zariadiť v štýle „Montessori,“ čiže dcérka môže využívať pri hre svoju fantáziu a matrac využíva najmä na hranie.

April zostala z príšerných obvinení iných matiek absolútne zhrozená a hejterom odkazuje, nech k nim pokojne pošlú sociálku a ona im vysvetlí, prečo je matrac položený na zemi.

Čo si o tom myslíte? Mali ste podobne negatívnu skúsenosť kvôli zverejneným fotografiám aj vy?

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie