Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Odvážny jedálniček celebritnej mamičky: Vážne týmto svoju dcérku kŕmi?
Zdielať na

Odvážny jedálniček celebritnej mamičky: Vážne týmto svoju dcérku kŕmi?

Zdroj: Instagram/Cameron Diaz

Na stravovanie svojich ratolestí má každý rodič svoj názor. A niektorí deťom doprajú naozaj pestré menu takmer od narodenia.

To je aj príklad Cameron Diaz, ktorá sa v januári stala mamou. S manželom Benjim Maddenom sa tešia z dcérky, ktorej dali zvláštne meno Raddix. Rodinka si svoje súkromie úzkostlivo stráži a dodnes nie je úplne jasné, ako dievčatko prišlo na svet.

Najpravdepodobnejšie ho manželom vynosila náhradná mama, keďže Cameron sa dlhé roky nedarilo otehotnieť. Bývalá modelka už dávnejšie zavesila herectvo na klinec a venuje sa iba svojej rodine. Začala variť, a dokonca má aj vlastnú značku vína, ktoré propaguje na sociálnych sieťach. A práve tu svojich fanúšikov zásobuje aj rôznymi receptami, ktoré rada varí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Diaz (@camerondiaz)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cameron Diaz (@camerondiaz)

O varení sa rozrozprávala aj v šou Rachael Ray, kde priznala, že manželovi aj dcérke každý deň varí čerstvé jedlo. Na tom by nič zvláštne nebolo, ibaže jej dcérka, ktorá nemá ešte ani rok, stihla ochutnať cesnak, pečienku, vývar z kostí aj rôzne bylinky. "Normálne detské pyré ešte vôbec nejedla. Od prvého dňa som jej dala cesnak... Jedla už aj vývar z kostí a pečienku, ktorú miluje. Do všetkých jedál dávam aj bylinky ako tymian, kôpor a šalviu. Všetko jej veľmi chutí,” priznala Cameron. Tá si väčšinu byliniek aj cesnak pestuje sama na záhrade. Čo poviete na tento netradičný jedálniček pre malé dieťa?

Súvisiace články

Najčítanejšie