Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šokujúce VIDEO z domáceho pôrodu: Príchod dvojičiek na svet sledovalo aj ich 6 detí
Zdielať na

Šokujúce VIDEO z domáceho pôrodu: Príchod dvojičiek na svet sledovalo aj ich 6 detí

Zdroj: Profimedia

Už len pri predstave porodiť doma v obývačke, väčšine z nás behá mráz po chrbte. Táto matka to zvládla iba s pomocou manžela a za prítomnosti všetkých svojich detí. Aby toho nebolo málo, všetko natáčala a vysielala online!

Sarah Schmid (38) žijúca vo Francúzsku je sama lekárkou, preto by sa dalo očakávať, že sterilné prostredie a pomoc pôrodníka, bude pre ňu samozrejmosťou. Dnes už 8-násobná mamička sa však vždy spoliehala iba na vlastnú intuíciu a všetky deti odrodila doma, naposledy dokonca dvojičky!

Sarah za celé tehotenstvo absolvovala iba jediný ultrazvuk a aj to, že čaká dvojičky, zistila najskôr jednoducho intuitívne. Ani vtedy však nerozmýšľala, že by išla rodiť do nemocnice.

Deti odrodila priamo v obývačke, kde bol prítomný jej manžel, ktorý jej zároveň pomáhal, fotografka a všetkých šesť malých detí, ktoré sa chodili striedavo na príchod súrodencov na svet pozerať.

Pozor! Video nie je vhodné pre citlivé povahy!

;

Sarah má na sociálnych sieťach tisíce fanúšikov, s ktorými sa delí o svoj a rodinný život a hoci natáčala všetky svoje pôrody, tentokrát vysielala pôrod dvojičiek dokonca online a pozrelo si ho viac ako 1,5-milióna ľudí.

Mamička bola pripravená aj na kritiku, ktorej sa aj samozrejme dočkala. Mnohí jej správanie pokladajú za vrcholne nezodpovedné a nepáči sa im, že takto vystavila nebezpečenstvu každé zo svojich detí.

Profimedia

“Ak sa žena dôkladne pripraví a verí svojej intuícii, je to tá najlepšia cesta,” hovorí 8-násobná matka a dodáva, že pôrod v kruhu celej rodiny môže byť nádherná a pokojná udalosť pre všetkých. Sarah o svojich skúsenostiach s domácimi pôrodmi napísala dokonca aj knihu, a verí, že povzbudí všetky matky túžiace porodiť doma.

Čo na to hovoríte vy? Viete si predstaviť rodiť vo vlastnej obývačke s vedomím, že sa na vás pozerá milión ľudí?

Súvisiace články

Najčítanejšie