Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ich výnimočný zjav uchvátil svet modelingu: Keď uvidíte ich brata, nebudete chápať
Zdielať na

Ich výnimočný zjav uchvátil svet modelingu: Keď uvidíte ich brata, nebudete chápať

Zdroj: Instagram/julia_fullertonbatten

Pre svoj netypický vzhľad si zažili výsmech aj šikanu a svoje si vytrpeli aj rodičia, ktorým nikto nechce veriť, že všetky tri deti sú ich vlastné. Pozrite sa, prečo!

Nora Jones (10) a jej brat Shem (16) sa narodili s albinizmom, no ich brat Ezra (13) má hnedú pokožku a čierne vlasy ako ich rodičia. Kým mnohí na nich stále neveriacky zízajú, vo svete reklamy a modelingu sú z ich odlišnosti nadšení.

Hendikep povýšili na prednosť

Dve z troch detí týchto rodičov sa narodili s albinizmom. Ide o dedičné ochorenie, ktoré sa prejavuje extrémne svetlým sfarbením kože, svetlými vlasmi a inými sprievodnými javmi, ako napríklad aj problémami so zrakom, kvôli ktorým si títo ľudia musia oči chrániť pred svetlom a silným slnkom. Toto ochorenie má aj brat ich mamy, ktorú to práve z tohto dôvodu až tak neprekvapilo.

Rodičia si už zvykli na to, že ľudia na nich neustále zazerajú, keďže iba jedno z detí sa na nich podobá na prvý pohľad. Horšie chvíle zažívali, keď deti kvôli svojmu výzoru trpeli v škole a zažívali šikanu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alice Lefons (@alicelefons)

Ich mama založila aj charitatívnu organizáciu Hlas albinizmu, aby zvýšila povedomie o tomto ochorení. Tri odlišné a netypicky krásne deti si všimla istá modelingová agentúra, vďaka ktorej fotili a predvádzali pre rôzne svetové značky ako napríklad Nike, Primark a objavili sa aj v talianskom vydaní módneho magazínu Vogue.

 „Moje deti sú úžasné, odvážne a veľmi inšpiratívne. Ukazujú okoliu, že krása nemá žiadne kritériá a každý jeden človek môže byť jedinečný a zaujímavý,“ dodáva ich pyšná mama Mária. Skvelé! Držíme im palce! 

Úspešnými modelkami sa stali aj tieto krásne albínske sestry!

Súvisiace články

Najčítanejšie