Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nápad kreatívnej mamy obletel internet: Trom dcérkam zariadila nádhernú izbu snov
Zdielať na

Nápad kreatívnej mamy obletel internet: Trom dcérkam zariadila nádhernú izbu snov

Zdroj: Profimedia/Facebook

Ak máte viac detí a menší priestor, dobre viete, že je veľmi dôležité zariaďovať nielen pekne, ale najmä prakticky. Pozrite sa, ako perfektne to zvládla táto mamina!

Šikovnej mamine sa podarilo navrhnúť a zariadiť detskú izbičku pre tri dcérky tak, že vyzerá nádherne a každá z dievčat tam má vlastný kútik iba pre seba.

Nicki Draycott sa v známej facebookovej skupine „DIY On A Budget Official“ pochválila, akú izbičku zariadila pre svoje tri malé dcérky. Jej príspevok sa stal veľmi rýchlo virálny a ľudia sú z jej nápadu a realizácie izby nadšení!

Dievčenská izba vyzerá úplne ako luxusná realizácia nejakého bytového architekta a pritom za celým dielom stojí jedna obyčajná a šikovná mama. Prezradila, že dlhšie hľadala základ detskej izby, čím je šikovne vymyslená trojposteľ, ktorá vyzerá skvelo a perfektne šetrí miesto. Túto posteľ objednala nakoniec u firmy, ktorá ponúka rôzne varianty atypických postelí rôznych rozmerov a s výberom je nesmierne spokojná.  

Facebook/Nicki Draycott

Keď bola v izbe posteľ, všetko ostatné dotvorila dievčenskými doplnkami sama a ako priznala, hoci to pôsobí luxusne, takmer všetko, od kvetinových ozdôb, vankúšikov či obrazov a iných nástenných doplnkov, kúpila v bežných dostupných obchodoch za pár eur, väčšie kusy nábytku objednala z ikea.

Facebook/Nicki Draycott

Biela v kombinácii so staroružovou, dievčenský nádych a jemné doplnky, to všetko spravilo z tejto izbičky detskú izbu snov. Tri malé princezné musia byť nadšené, naozaj skvelý výsledok, čo poviete?

Facebook/Nicki Draycott

Facebook/Nicki Draycott

Facebook/Nicki Draycott

​Zuzana Belohorcová si s rodinkou užíva už nový domov v Španielsku!

Súvisiace články

Najčítanejšie