Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dramatický pôrod známej Slovenky v Londýne: Takmer prišla o synčeka!
Zdielať na

Dramatický pôrod známej Slovenky v Londýne: Takmer prišla o synčeka!

Zdroj: Instagram

Natália na vlastnej koži zažila, ako sa môže život človeka v priebehu niekoľkých sekúnd obrátiť naruby. Hoci mala bezproblémové tehotenstvo, pôrod sa jej nečakane skomplikoval!

Natália Homolová je populárna blogerka, ktorú mnohé ženy milujú práve pre jej originálny a extravagantný štýl. Slovenka už roky žije v Londýne skadiaľ inšpiruje fotkami aj cestovateľskými zážitkami najmä svojich fanúšikov. 

​Natália očarila aj ako tehuľka práve pre netradičné outfity, na ktoré by si iné ženy s bruškom zrejme netrúfli. Sympatická blondína nedávno priviedla na svet svoje prvé dieťa. Kým priebeh tehotenstva veľakrát vtipne zachytila na fotkách na svojom Instagrame, počas pôrodu išla sranda bokom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natinstablog ? (@natinstablog),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natinstablog ? (@natinstablog),

"Vždy som snívala o tom, že budem rodiť do vody. Bolo to naozaj niečo, čo som veľmi chcela. Žiaľ, veci sa nakoniec vyvinuli úplne inak, ako som plánovala... Bola som v 42. týždni tehotenstva a mala som naplánované vyvolania pôrodu, keďže synovi sa na svet nechcelo. Keď som prišla do nemocnice, urobili mi testy, či je všetko v poriadku a potom... Asi minútu po tom, ako mi dali dnu gél, začala som mať kontrakcie, ktoré sa stupňovali. Potom som mala jednu kontrakciu, ktorá sa neskončila. Bola to tá najsilnejšia bolesť, akú som kedy v živote cítila... Doktori mi začali pichať injekcie, aby kontrakcie zastavili. Po tretej sa mi trochu uľavilo, ale bolesti boli stále neznesiteľné... Doktorov som začala prosiť, aby mi pichli epidurálku. Až po nej som cítila nesmiernu úľavu, konečne som sa mohla nadýchnuť, no na druhej strane som necítila bolesť a kontrakcie stále pokračovali, čo nebolo dobré... V tom mi doktor povedal zlé správy... Kvôli silným a neutíchajúcim kontrakciám si moje dieťatko nemalo čas oddýchnuť a začalo to byť pre neho nebezpečné... Navrhol mi, či chcem ďalšiu injekciu, ktorá by spomalila kontrakcie a čakali by sme, čo sa stane. Čím dlhšie by sme čakali, tým viac by sme riskovali. On mi odporúčal cisársky rez. Neváhala som a behom pár minút ma operovali..." opísala svoj pôrod Natália. Nakoniec všetko dobre dopadlo a s partnerom sa tešia z vytúženého synčeka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

BIRTH STORY PART 1 I’ve always dreamt about water birth, it was something I really wanted to do, to give birth to my son in the water .. well things didn’t turn out as expected. I was 42 weeks and 1 day when I was booked for induction because he was just taking too much time and as he was a big baby it was time to go even tho I haven’t had any problems through pregnancy at all..The night before I was having contractions all afternoon and night but after calling the hospital they said I gotta wait to have 3-4 in 10 mins and I had about 50 sec long every 4 mins.So the day came, my induction day - Monday 2nd Nov 2020. I was nervous, anxious, maybe a little scared but super excited to finally meet our son.I got to the hospital for 2pm, had some tests done if everything was okay and then we were given the green light for the first induction (gel). I was still hoping at this point that I might have a water birth as if you only have one induction you can still do so.They said it will take about 20 mins to kick in and will see how it goes.. I might need another one after 6 hours .. so we were kinda ready for a long wait. As we haven’t eaten anything since breakfast I sent @rolandmajer out to get burgers so we can have a contractions feast haha and so he doesn’t have to watch the midwife to do her work. So he left. The midwife put the gel in and literally within a minute the contractions started but they started to escalate quickly and then I had a contraction which just didn’t stop. It was the biggest pain I’ve felt in my life (the contraction lasted 20 mins).The midwife called a doctor, he called another one, suddenly the room was full - 4 midwives, 3 doctors all trying to figure out how come I’m having never ending contraction.They were giving me injections to stop the contractions one after another (Roland walked in at this point with full bags of takeaway and in shock what’s going on, poor boy) after 3rd it started to eased off a little but it was still unbearable. I was having 7 contractions in 10 mins which is literally no break to my body at all, it was just too much.. all this time I was just using the gas but I begged for the epidural. CONTINUES IN THE COMMENT

Príspevok, ktorý zdieľa Natinstablog ? (@natinstablog),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natinstablog ? (@natinstablog),

Súvisiace články

Najčítanejšie